Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1126
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83885 Üzenet linkje2008-10-27 22:26:15  Válasz a #83718. hsz-ra

Kinek a pap, kinek a papné. icon_smile.gif

Azért biztosan találtok megfelelő helyet jövőre is H.apci! icon_wink.gif

# 1127
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83887 Üzenet linkje2008-10-27 22:42:29  Re:

doro írta:
Kinek a pap, kinek a papné. icon_smile.gif

Azért biztosan találtok megfelelő helyet jövőre is H.apci! icon_wink.gif

Ugye nem voltam félreérthető? icon_confused.gif Semmi bajom Thassos-szal, csak magunkkal! icon_rolleyes.gif Kiöregedtünk néhány dologból, és élkényelmesedtünk, de ezzel már nem tudunk mit kezdeni (meg minek is arra a kis időre icon_mrgreen.gif). Jövőre a körutazás Finnországgal a középpontban a főszereplő, és hogy ez mellett Görögország még belefér-e és hogyan, az kérdés. icon_redface.gif icon_cry.gif

# 1128
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83888 Üzenet linkje2008-10-27 22:46:19  Válasz a #83887. hsz-ra Előzmény #83887

Nem, teljesen egyértelmű voltál. icon_smile.gif
Szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy mi a jó neki. Nincs ezzel semmi baj.

Off: Hááát, éppen Finnország sem lehet rossz, ha engem kérdezel. icon_smile.gif

# 1129
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83889 Üzenet linkje2008-10-27 22:53:45  Re:

doro írta:
Nem, teljesen egyértelmű voltál. icon_smile.gif
Szerintem szíve joga mindenkinek eldönteni, hogy mi a jó neki. Nincs ezzel semmi baj.

Off: Hááát, éppen Finnország sem lehet rossz, ha engem kérdezel. icon_smile.gif

Nem tudom, hogy az "Egyéb utazásaink" topicban tett korábbi bejegyzésemet olvastad-e; akkor még azt hittem, hogy szeptemberben - Finnország után - irány Thassos. icon_rolleyes.gif icon_redface.gif

# 1130
Norcsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
41 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83958 Üzenet linkje2008-10-28 16:57:57  Válasz a #83889. hsz-ra Előzmény #83889

Szia Hapci!
Először is a képeid nagyon szépek,tetszenek! Én még nem voltam ezen a szigeten ,de jövőre a célom( minden álmom )az, hogy ide eljuthassak! Mindent megteszek azért ,hogy láthassam azt a szépséget ,amit a tieddel együtt a fényképek nem tudnak visszaadni.Én azok az emberek közé tartozom ,akik egyszerű körülmények között is jól érzik magukat akár legyen ez egy apartman vagy egy kemping.Sőt számomra az a jó ,ha minden másabb mint a megszokott.Kényelmes ágy,komfort vesz körül az év kb.még 342 napján.A lényeg számomra az utazás ,hogy lássak, hogy gyönyörködjek,hogy átéljem azt a sok mindent amit az utazások során élményként érnek.És ha egy évben eljutok arra a helyre ahová akartam ,már az is nagy boldogsággal tölt el! Szóval nekem az is csúcs szuper lesz, ha két hétre el tudok menni a gyerekeimmel erre a szigetre,ekkor már elégedett ember leszek. Norcsi

# 1131
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83959 Üzenet linkje2008-10-28 17:16:44  Re:

Norcsi írta:
Szia Hapci!
Először is a képeid nagyon szépek,tetszenek! Én még nem voltam ezen a szigeten ,de jövőre a célom( minden álmom )az, hogy ide eljuthassak! Mindent megteszek azért ,hogy láthassam azt a szépséget ,amit a tieddel együtt a fényképek nem tudnak visszaadni.Én azok az emberek közé tartozom ,akik egyszerű körülmények között is jól érzik magukat akár legyen ez egy apartman vagy egy kemping.Sőt számomra az a jó ,ha minden másabb mint a megszokott.Kényelmes ágy,komfort vesz körül az év kb.még 342 napján.A lényeg számomra az utazás ,hogy lássak, hogy gyönyörködjek,hogy átéljem azt a sok mindent amit az utazások során élményként érnek.És ha egy évben eljutok arra a helyre ahová akartam ,már az is nagy boldogsággal tölt el! Szóval nekem az is csúcs szuper lesz, ha két hétre el tudok menni a gyerekeimmel erre a szigetre,ekkor már elégedett ember leszek. Norcsi

Örülök, hogy így van, és használjatok is ki minden percet arra, hogy utazzatok, minél többet lássatok! Oltsd be minél előbb gyermekeidet is, ahogy én is tettem; ma már túltesznek rajtam az utazásban, nem tudom őket követni ( a "kicsi" most jött haza két hét után a Seychelle-szigetekről. icon_rolleyes.gif ) Talán láttad a korábbi bejegyzésem is:

h.apci írta:
Csak egy kicsi off még... A Te korodban nem igazán érdekelt minket sem a szállás; aludtunk a pincétől a padlásig (ez komoly!) mindenhol, s volt hogy reggelre befagyott a víz a lavórban a szobánkban, csak hogy utazhassunk (busszal, vonattal, sokszor éjjel) és lássunk minél többet. A viszonyok is mások voltak igaz... icon_cry.gif icon_redface.gif

Tartson minél tovább ez a fajta tűrőképességetek! Csak irigykedni tudok... icon_redface.gif

# 1132
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83984 Üzenet linkje2008-10-28 23:32:45  Válasz a #83889. hsz-ra Előzmény #83889

Szia H.apci!

Nem olvastam a korábbi bejegyzésedet, de ígérem, pótolom. icon_wink.gif

Azért neked megsúgom, hogy jövőre valószínű mi sem Thassos-t vesszük célba, ha lesz lehetőségünk utazni.
Nagyon tetszett, megszerettük, de két nyáron egymás után itt voltunk és beindult nálam a vezérhangya. Az, amelyik nem hagy nyugodni, és folyton azzal traktál hogy mennyi szép hely van még, ahol nem jártál...

Így jövőre más úticél után nézünk.
D.

# 1133
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#83999 Üzenet linkje2008-10-29 09:40:23 

Kedves Mindenki!
Végre volt egy kis időm, feltöltöttem az idei képeket. Elérhető az új albumom Thassos-ról. Amint időm engedi, címeket is kapnak a képek.
D.

# 1134
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84004 Üzenet linkje2008-10-29 10:58:43  Válasz a #83999. hsz-ra Előzmény #83999

Várom a képfeliratokat, érdekelne néhány fotó, hogy hol készült.
# 1135
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84015 Üzenet linkje2008-10-29 13:09:38  Válasz a #84004. hsz-ra Előzmény #84004

Nos, megpróbáltam hamar feliratokat kreálni a képekhez.
Ha valakinek pontosabb infóra lenne szüksége a képek készítését illetően, írja meg és megpróbálom előcsiholni a memóriámból. icon_smile.gif
D.

# 1136
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84199 Üzenet linkje2008-10-31 16:07:39  Válasz a #84015. hsz-ra Előzmény #84015

2 dolog érdekelne:
-jármű nélkül ajánlott-e Kastroba túrázni Mariesből (vagy fordítva)
-mi az a kisvasút, és honnan hová vezet

# 1137
Doro
Aktív fórumos
Aktív fórumos
380 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84217 Üzenet linkje2008-11-01 00:07:09  Válasz a #84199. hsz-ra Előzmény #84199

Kedves Kónyu!

Mariesből Kastróba földút vezet, egy-két helyen köves/kavicsos, de elég jól járható - szerintem gyalog is. Különösebben meredek szakaszok sincsenek, néhol van egy kis emelkedő. Aki jó kondiban van és bírja a gyaloglást, szerintem bevállalhatja.
De: útközben egyetlen emberrel nem találkoztunk a két település között, gyakorlatilag a kövekre felfestett (néha nem túl egyértelmű) útjelzés alapján lehet tájékozódni.

Kisvasút: Nem a hagyományos sínen közlekedőre kell gondolni, hanem a turistáknak kitalált motorizált közúton közlekedő változatra. (Itthon is több nagyvárosban üzemel városnéző célzattal.) Skala Potamia - Potamia - Panagia - Golden Beach útvonalon közlekedik, egyszer láttuk "elrobogni", de nem próbáltuk ki (korábban máshol már igen).

D.

# 1138
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84262 Üzenet linkje2008-11-01 20:24:04  Válasz a #84217. hsz-ra Előzmény #84217

Köszi az infót, természetesen nem az út minőségére vonatkozott a kérdésem, hanem a tájékozódásra és a km-hosszra. Ha szerinted időben teljesíthető a túra, és nem tévedhetünk el, akkor az nekem már elég icon_smile.gif
# 1139
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84318 Üzenet linkje2008-11-02 16:47:00 

Sziasztok szeretnék kérdezni tölletek icon_wink.gif Tavaly jártam THSSOSON már harmadszor de mint mindig most is elfelejtetem megkérdezni egy étel nevét.Scala potamiban a Koralli éteremben adják piritos kenyérrel valami vaj szerü izé nagyon finom és ha valaki tudná hogy mi ez icon_question.gif a nevét vagy esetleg a receptjét nagyon megköszöném icon_redface.gif ha nem akkor jövöre ugy is kideritem
# 1140
Cserrobi
Törzstag
Törzstag
2657 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#84319 Üzenet linkje2008-11-02 17:17:18 

papamaci írta:
Sziasztok szeretnék kérdezni tölletek icon_wink.gif Tavaly jártam THSSOSON már harmadszor de mint mindig most is elfelejtetem megkérdezni egy étel nevét.Scala potamiban a Koralli éteremben adják piritos kenyérrel valami vaj szerü izé nagyon finom és ha valaki tudná hogy mi ez icon_question.gif a nevét vagy esetleg a receptjét nagyon megköszöném icon_redface.gif ha nem akkor jövöre ugy is kideritem

Szia!!!
Nézd meg itt hátha magtalálod: https://gorogrecept.homestead.com/

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 75 76 77 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu