Autókölcsönzéshez ezt ajánlom: www.budget.gr
Ismerősöm a Budgetnél dolgozik, nagyon szuperek, nagyon jó áron.
Ja, és ha kikölcsönzöd az egyik szigeten, átmehetsz vele a másikra, él a biztosítás, meg ha bármi van elmennek érted....
Én a budgetről mindig azt gondoltam, hogy ugyanarra a kaptafára megy, mint a Hertz és Sixt = a legdrágábbak. Az viszont fontos tényező, ha az autót lehet komploni!!!
Én is azt hittem, hogy tök drága!
És véletlenül kérdeztem meg barátnőmet, és ő írta nekem. Tökre örültem
És megnéztem az oldalt, és igaz szigetfüggő , hogy mennyibe kerül, de 1 hétre 148 euroért lehet kapni, kivéve Lefkadán, ott kb 20 euróval drágább a hétre.
Sajnos Miloson nincs kölcsönző, de Krétán fel lehet venni az autót és átkompolni
mi eddig mindenhol, ahol béreltünk autót és át lehetett kompolni másik szigetre simán átvittük...és azok a helyi noname autókölcsönzők voltak....
szerintem senkit nem érdekel, mert ellopni úgysem lehet...
Gabako, nekünk egyszer nem engedték, de nem a lopás miatt, hanem mert állítólag a teljeskörű biztosításban a kompbaleset nincs benne. Ha elsűllyed a hajó a kocsival, az nekik nagy gáz.
Igen, átviheted az autót, motort, nem szólnak érte, de a biztosítás a másik szigeten nem érvényes... És bizony előfordult már velünk, hogy meghibásodott, mi van ha másik szigeten történik, akkor a vagyonod is rámegy...