Te az én emberem vagy!! Nem bólogatsz rá és nem helyeselsz mindenre. Épp jókor jöttem át erre a fórumra."Nincs egy ilyen nagy szigeten ideális parti rész ezért, csak a 20-ik jelölt a jegyzettömbömben,
tehát gyakorlatilag ha minden évben 1 helyre megyek akkor 20 év múlva kerűl rá a sor... Remélem addig még lesz a sziget és jó lenne ha én is.És akkora már dózerral kialakítank nekem tetsző gömbölyű partszakaszokat a városokban...és beűltetik kaktusszal a napozó ágyakat is.Addig járok a a régi szigetemre Friderikus-ra" is.. Ha majd lesz €-m, me addig még ez a gazdasági fellendülés tart hazánkban nem tudok nagyon csak Fótig emenni bliccelve,kerékpáron,nem az enyémen hanem amit a kocsma előtt hagytak...
Na nem hülyülök,de tényleg mosolyra derített az egyik fórumos egy picit hasonló,na nem ilyen nagy marhaság, levele.
Látom klassz képeket tettél fel! Azért akad még egy-két szép hely.
Úgye?
Ez szuper jó strandnak tűnik, nekünk a Párommal legalább is. Én sem találtam sok szuper homokos strandot Lesvoszon, de amennyiben csak annyira kavicsos, hogy mezítláb tudok rajta járni, akkor jöhet!
Atosz, mindig olyan jókat derülök a hozzászólásaidon! (Ráadásul vizuális típus vagyok.) Ma is formában vagy, látom! De ez jó, maradj is ilyen.
Engem az fogott meg Lesvosban, hogy nem hasonlítható semelyik másik szigethez sem. Olyan egyedi, különleges, és nem egy turista központ. Nagyon klassz lehet ott nyaralni.
Hát bizony nálunk is abszolut bizonytalan a jövő évi nyaralás, könnyen lehet, hogy marad a képnézegetés, álmodozás... de tudod, a remény hal meg utoljára.
Legutóbb kristin1 szerkesztette (2008-10-31 21:41:53), összesen 1 alkalommal
Ezeken a képeken, amiket most feltettem, úgy tűnik, hogy vannak azért homokos strandok, meg ilyen apró, sóderszerű kavicsosak is. Nagyon nagy ez a sziget, szerintem minden féle strandot lehet találni, a kövestől a homokos partig.
Nekem az az érzésem,hogy több homokos vagy egész apró kavicsos partrészek léteznek a szigeten,olyan hasonló mint Kefán Mirtos.Hiszen hatalmas sziget és ha oda kerülök valaha és kocsit bérelek, mint gondolom ti is szoktatok,akkor rengeteg helyet felkeresek ahol klassz az elvárásomnak megfelelő környezetet fogok találni én ebben bizonyos vagyok.Az a helyzet,hogy kevés még az infónk erről a szigetről,hisz nem Korfu vagy Kréta forgalmú az idelátogató magyar turizmus.De általában sem olyan népszerű még.Ez biztos jót tesz a szigetnek... Ez a verzió volt,most már nem, Kefalóniával is.Minden szempontból pozitívan meg is látszott rajta. De idővel megrongálja és elszemetesíti az ember áradat ezeket amég nem annyira "felkapott" szigeteket és szépen, de biztosan hazavágjuk a természet ingyen ránkbízott szépségeit.Sajnos!!!
Szomorú.de rengeteg a precedens.
Nekem csak a pelikános kép feletti kép strandja tetszik. A többi olya, ami bárhol máshol is van. Szeretjük a kis, félkör alakú, nyugodt, ezerszínű öblöket, akár homokos, akár köves - az mindegy, csak magányos legyen és a víz legyen nagyon átlátszó, hogy lehessen snorklizni és látni is valamit.
Én nem tudom értékelni Atosz vicceit. Eleve nem is látok benne viccet, csak galád ironiát Ezer Bocsánat Atosz, ezt nem bántásnak szánom, de engem nagyon idegesít, hogy a "saját nyelveden" írsz, aminek a felét meg sem lehet érteni, mert csak egy se füle se farka tarka-barka blabla. De ezen most nehogy elkezdjünk hosszasan vitázni. Akinek tetszik, tetszik.
Egy húron pendül a véleményünk a szigettel kapcsolatban és ami szomorú,a jövővel kapcsolatosan is.Jó lenne remélni már jobbat, optimista szeretnék lenni de... Látja?Nem látja?Nalátja!
Én nem tudom értékelni Atosz vicceit. Eleve nem is látok benne viccet, csak galád ironiát Ezer Bocsánat Atosz, ezt nem bántásnak szánom, de engem nagyon idegesít, hogy a "saját nyelveden" írsz, aminek a felét meg sem lehet érteni, mert csak egy se füle se farka tarka-barka blabla. De ezen most nehogy elkezdjünk hosszasan vitázni. Akinek tetszik, tetszik.
Hogy te mit tudsz értékelni,vagy mit nem, az engem már nagyon régóta nem érdekel.Külünben az a te kis szürke állományodtól és esetleges inteligenciádtól függ.De a te hebrencs mindenbe belevertyogó szövegelésed már egy párszor lezárottnak tekintette a mi nexusunkat.
Légy jókislány. Vitáról meg szó se...
Állandóan cikizel mindekit a hozzászólásaiddal, rejtett rosszindulatú megjegyzéseiddel. Pedig ez itt nálunk nem divat. Csak azt hiszed, mert jól álcázod, akkor már nagymenő vagy.
Bocsánat a többiektől. Nem akarom én a topikot szitkozódással csúfítani. Nem kell, hogy mindeki szeresse egymást.
[quote="vojandi"]Állandóan cikizel mindekit a hozzászólásaiddal, rejtett rosszindulatú megjegyzéseiddel. Pedig ez itt nálunk nem divat. Csak azt hiszed, mert jól álcázod, akkor már nagymenő vagy.
Bocsánat a többiektől. Nem akarom én a topikot szitkozódással csúfítani. Nem kell, hogy mindeki szeresse egymást.[/quote
Én úgy gondolom elég érthető volt amit leirtam az előzőekben.Meg mi az,hogy "nálunk nem divat"?Mi vagy te itt tulajdonképp??Semmivel sem több mint aki tegnap jelenkezett be, az én szememben legalább is nem.Mivel az én rosszidulatom még nem jött elő,te viszont már bocsánatot kérsz,hogy szitkozódsz, már is lehet dönteni afelől,hogy ki és kit provokál és sérteget.Rossz a titulusod,nem moderátor hanem inkább provokátor a helyes megnevezés.Bele mentem a csabdádba mert egyátalán válaszolok, pláne én a "nagymenő", a pitiánernek...
A topicot nagyon csúfítod a hiúságod legyezgetésével.
Az mindegy, hogy ki vagyok itt (több, aminek képzeled), én sosem sértegettelek téged és másokat sem, de amiket te irkálsz itt a gyerekes megfogalmazású szövegeidben, azzal sokszor sokakat sértegetsz. Még ha ki nem állhatlak, akkor sem kötekszem folyton veled, megadom a tiszteletet, de te minden lehetőségen megakadsz, amikor csak lehet, hogy valakit kicikizz, kikiritizálj.
Jox, Kvalcsi és én dolgozunk ezen az oldalon hosszú évek óta. Már sok évvel azelőtt is, hogy a fórumban részt vettem volna (hasonszőrűeket elkerülvén akarva,mintte vagy) folyamatosan dolgoztam Joxnak, elláttam anyagokkal, amik ezt az oldalt fejlesztették. Jox többször megkért munkákra, szívesen csináltam mindig mindent mindenkiért, azokért, akik szeretik Görögországot. A legkevésbé vagyok moderátor, ez csak egy cím, egy hülye jog, de nekem szívem-lelkem, és rengeteg komoly időigényes munkám van 6 hosszú éve ebben a lapban, ezért úgy érzem, hogy egy minimális tiszteletet megérdemlek, még tőled is,mert valahol reészese vagyok annak, hogy te is itt részt vehetsz. Ha te nem érzed így, az is mindegy, de legyél olyan kedves és tartsd ezentúl magadban a beszólásaidat, mert szeretném ugynolyan élvezettel olvasni az általad látogatott topikokat is, mint a többit. Sokunkat feletébb idegesítesz, csak nem mindeki olyan nyíltszavú, hogy le merné írni. Azért mert a nagydumáddal másokat megveszel, még ne gondold, hogy te itt embereket kioktatgathatsz.
Szerintem meg lehet férni egymás mellett normálisan anélkül is, hogy állandóan kritizálnád, kiironizálnáds mások hozzászólásait. Ez itt egyszerűen nem erről szól. Minden korábbi konfliktuson átugrottam, én nem vagyok haragtartó, de te alig várod a lehetőséged, hogy újból kiprovokálhass egy kellemetlen helyzetet, mintha ez adna neked kielégülést.
A pimaszságod itt kezdi elérni azt a tűrési határt amikor már önfegyelem kell részemről.
A viszketegségedet valahol egészen máshol kellene kamatoztatnod,mivel már írtam,hogy nincs veled mit tárgyalnom és régóta, amióta kiismertelek,
aktuális.Semmilyen formában ne pazarold a szöveget rám még a megszólításig sem,mert nem vagyok rád kiváncsi.Ugye érthető!?Hát ehhez tartsd magad!!Nem durvaság csak egy határozott kérés!