sheidi:én is itt vaok,csak sok munkám volt a 7en,de akár holnap indulnék...láttam szerdán egy hullócsillagot(nov.ben!),rem.em összejön az utazás.
kvalcsi:utolsó kép u.így szerepel nálam is
Sziasztok. Most regisztráltam az oldalra, szóval nem nagyon ismerem a szokásokat. Nem találtam görög munkavállalással kapcsolatos témát, de lehet, hogy csak figyelmetlen voltam. Ez esetben bocsi. Egy barátom él kint Toloban, és munkaerőt keresne bárjába. Én ezúton szeretnék segíteni neki, és felraknám a hírdetését a fórumra, hátha megtetszik valakinek.
Görögországi munkalehetőség. Forgalmas éjszakai bár 21-24 év körüli csinos pincérnőt, pultost keres azonnali kezdéssel a nyári szezon végéig (szeptember vége, október eleje). A munkavégzés helye: Görögország, Tolo. A munkavégzés ideje télen 20:00 órától 03:30-ig tart. Elvárások: angol nyelvtudás. Juttatások: Ingyenes szállás télen, kedvezményes szállás nyáron. Bérezés: (minimum) 20 euro/nap. Jelentkezni, és bővebb információt kérni angol nyelvű, fényképpel ellátott levélben lehet, az alábbi e-mail címen: christiantolo@hotmail.com
Szia Breki
hát sajnos nem találtam meg biztos ott van Tolóban a fiókomban
de a napokban ugyis át kell rendeznem a papírjaimat és lehet hogy valahol meglesz
irtam az indexen a cd ügyben
üdv
Kriszta
Köszi, hát igyekszem kicsit kigyógyulni Tolóból mert ugye ki kéne találni, hogy idén hova menjünk. Meg nem akarok mindig itt hemzsegni még meguntok
De még az öblös leírással azért még lógok, illetve még Hydrás kép is van jópár egy délelőtt csak a várost fotóztuk felölről oldalról van pár jó kép, csak időt kell szánni rá.
Most kicsit leköt az új fényképezőgépem, illetve a citromfáim is most kell lassan bevinni.
Viszont hiánytüneteim vannak elfogyott a narancssűrítményem.
Nem akar valaki hozni nekem egyet?
Kár hogy itthon nem lehet kapni.
Az indexen milyen néven írtál, most visszanéztem, de nem láttam.
"Igazából egy szigetes körutazás vonzana legjobban, de nem olyan hogy kiszálunk délben Hyrán aztán egy óra műlva indulás a hajóval hanem pl pár napot Spetses, pár nap Hydra, pár nap Poros és még a többi."
Ha többeket érdekelne innen lehet meg lehet szervezni egy ilyet közösen.
Mondjuk nem egyszerű megszervezni, de tavaly Hydráról is azt hittem nem jön össze.