örömmel látom, h sikerült végre beillesztenem egy képet... saját ügyetlenségem miatt ez eddig még nem jött össze
szóval vmi hasonló az út Gramvoussa felé autóval. így ráadásul "csak" a sekélyvizes Balos-lagúnához lehet eljutni, nem lehet felmászni az erõdhöz, ami az albumunkban látható
bár mászni azért itt is lehet, mert a víbenheverészés után vissza kell vhogy jutni az autóhoz
de nem kell megijedni
és még egy kép az útról
üdv
szia, vojandi!
most láttam a robogós ajánlatodat. biztos jó lenne, de ha már moci, akkor inkább vmi crossosabb, mert még az autó kerekének is gyilkos egy picit az éles köves út
mindenesetre még egy kép Gramvoussaról a west-crete.com-ról "kölcsönözve"
üdv
szia, keke!
olvastam a pár nappal ezelõtti hozzászólásodat, és kérdezted, voltunk-e Georgioupoliban. most néztem a térképet, az autópálya mellett találtam ilyen nevû helyet Chania és Rethymno között. konkrétan ott nem emlékszem, h megálltunk-e, az biztos, h elmentünk arra egy párszor, és homokos tengerpart is rémlik az autópálya mellett. nem tudom mit olvastál róla, de mivel a pályához közel van, bármikor meg lehet ott állni, és ha nem tetszik esetleg tovább lehet autókázni
üdv
Szia lacca!!!Csak azért kérdeztem Georgioupolit mert az egyik könyvben azt írták elég klassz hely és jó a tengerpartja.Gondoltam ott strandolnánk és utána elmennénk Rethymnoba. A kép elég félelmetes Gramvousa fele!
Kedves bundas49!Gramvousa fele az utolsó 9km-nél nincs út!Egy másik fórumon olvastam,hogy autóval a 9km-t majdnem 1óra alatt tették meg!
szia, keke!
ha csak strandolás miatt kérdezted Georgioupolit, akkor ne aggódj, az autópálya mellett elég hosszan látszódik a part, ott tudtok megállni, ahol éppen megtetszik ez is gyönyörû benne
majd részletesen megérdeklõdjük azért ezt a Gramvoussa-i autókázást, de lehet, h az útnélküliség azt jelenti, h nincs aszfaltos út...
üdv
szia, keke!
sajnos még nem tudtunk talizni az ismerõsökkel... emilt küldtünk nekik, de még nem válaszoltak...
eddig annyit tudunk, h jól érezték magukat NAGYON, jó idõ volt kint NAGYON
az tuti, h voltak Gramvoussan, Elafonissin, és ha minden igaz Rethymnoban, ill. a közelben volt a szállásuk, így aztán voltak bent természetesen Rethymnoban is...
egy rethymnoi utcarészlet...
üdv
Szia lacca!!!Célba ért az üzi!
Igazából árakra lennék majd esetleg kíváncsi,hogy mennyire vészes. Remélem nem nagyon!
Klassz Rethymnoról ez a kép,mindenképp megnézzük majd.
szia, keke!
sajnos manapság nekünk itthon élõ magyaroknak ez nem annyira hülye kérdés, hiszen mi ingyenes manapság....
nem kell fizetni odakint az autópályáért, legalábbis külön nem. ha jól tudom benne foglaltatik a bérlési díjban, ha van egyáltalán autópálya díj - sztem van -, minden autónak éves matricája van.... úgy tudom
tegnap kaptunk emilt idegenvezetõ ismerõsünktõl megpróbálok beillesztgetni dolgokat... (tájékoztató jellegû árak, elõszezon van még, és szervezett kirándulások díjai )
"Samaria: 29 +9.5 a belepo es hajojegy ; Gramvoussa: 39 ; Knossos: 39 + 10 a belepo ; Santorini: 110 benne a hajojegy, transzer es szigetkirandulas ; Elafonissi: 29 ; benzin kb. 1,2 euro ;
KAT TÍPUS ÜLÉS 1 NAP 2 NAP 3 NAP 4 NAP 5 NAP 6 NAP 7 NAP
A Fiat Panda 4 40 80 100 130 155 170 190
B Hyundai Atos 4 45 85 110 140 165 185 215
C Citroen C3 5 50 85 115 155 180 200 230
D Hyundai Accent 5 55 100 130 165 190 215 244
E Citroen Xsara 5 65 120 155 190 220 250 280
F Citroen Picasso 5 75 140 200 260 310 360 420
G Fiat Doblo minibusz 7 90 160 235 295 360 410 445
H Fiat Scudo minibusz 9 100 185 260 325 390 445 480
I Suzuki Vitara 4 65 135 185 250 300 340 385"
sajnos ezt majd silabizálgatni kell, de nem tudtam másként beilleszteni
az autóbérléses árak a kinti iroda autókölcsönzõs partnerének az elõszezoni árai!!!!
egyelõre ennyi, más árakat egyelõre nem tudok
üdv
Szia lacca!Köszönöm szépen az infót,eligazodom rajta! Valamelyik autókölcsönzõ áraihoz képest ezek az árak elég drágák. Nem tudom hol néztem az árakat,ha lesz idõm megkeresem.Fõszezon árakat néztem pedig,de egy kicsit olcsóbbra emlékszem.Látom Santorini nem lett olcsóbb !Bár miért lett volna,fõleg egyre népszerûbb jövõre még inkább horror ára lesz tuti. A fakultatív programok ára kb.annyi mint amit az Aeolus katalógus ír,majd meglátjuk.Lehet,hogy Gramvousa-ra érdemesebb lenne fakultatív menni,.majd meglátjuk. Azért ilyen euro ér mellett Santorini nagyon húzós utazási irodától nem?
" Santorini: 110 benne a hajojegy, transzer es szigetkirandulas ; "
-ezt olcsóbban meg lehet csinálni / Sarpidon Travel pl /
én 70 € - t fizettem - benne volt minden ; transzfer is , és nem a 2 X 4 órás
hajóutas megoldás - Soper Jet v. a Vodafon-os katamaránnal 1h 50' az út
bõven marad idõ mindenre.
( tavaly sajnos a Neckermann féle 110-120 € - os kiránduláson voltam )
Idén ezzel
A.