Nem tudom, hogy lehet, hogy eddig nem vettem észre a képeidet, de ez csak valami fatális véletlen lehetett...
Most viszont végignéztem egy szuszra majdnem az összeset, és csak ámulok! Irigylésreméltóan gyönyörűek! Feltámad az emberben a vágy, hogy elrohanjon egy olyan gépet venni, mint a tiéd, utánanézzen, mi az a polárszűrő, és utána addig tanulja és gyakorolja a fényképezést, amíg nem tud ilyen fantasztikus képeket csinálni! Le a kalappal!
Más: a híres szépséges strandokon hogyhogy olyan kevesen vannak képeidben? Az előszezon miatt, vagy korán reggel volt, vagy direkt elkergetted a népet a fotók kedvéért?
Nagyon szépek a képek én tudom és hiába mondom neki.
Nem ezavarta a vendégeket,hanem ez a Spinalonga,tudod a leprások szigete, azé vannak olyan kevesen,csökken a létszám... Igaz az nem Lefkada körűl van,már elfelejtettem. Ejnye...
Pedig most voltam ott. Memória zavar...Hiába én is óránkét 60 percet öregszem... Haspók neked mi a véleményed?
Előszezon
A dícsérő szavakra már nem is reagálok - biztos csak akartok tőlem valamit
Ilyen a magyar.Ha dicsérik, mögöttes szádékra gondol,már annyira szokatlan és elszokott tőle.Már mint az igaz dicsérettől.Most már Kónyut szidni kell ,akkó majd reagál...
Szia: Atosz
Megakarnak környékezni Vigyázz!!Arra még a börtönben is vigyáz az ember...
A pók a szárazföldön volt a Nekromantiónál, ott kígyóféléket is láttunk párat, de ártalmatlanokat. A pókból még egy ilyet látott az asszony Meganissin, de Ő le volt maradva mögöttem vagy 50 méterrel, én meg lusta voltam egy fotóért visszacaplatni. Egyébként kis méretű volt, úgy 3-4 cm max, ahogy visszaemlékszem.
Nemrég tudatosult bennem, hogy cápák bizony a görög tengerben is léteznek de éppen ezért nem megyek messze a parttól, mindig van a közelemben olyan aki beljebb van, így engem nem fenyeget veszély
A legbiztonságosabb mindig,ha a parton maradsz, ott még nem jegyeztek fel cápa támadást még Dél-Afrikában sem.Pedig a "Nagyfehér" szép egy ebihal...Nefélj sehol a görög partokon az ilyesmitől.Tudtommal nem jegyeztek még itt sehol cápatámadást csak antikváriumban, bocs akváriumban.Nagy különbség...
160 év alatt valszeg többen haltak meg Görögországban úgy, hogy a temlpom elrozsdásodott keresztje a libikókára esett, onnan felrepült a delikvens a levegőbe, fennakadt a villámhárítón, és a villám agyoncsapta