Sziasztok! Szilvi vagyok Sopronból nagyon szeretném ha segitenétek munkát talaálni görögben bármilyen munka érdekel mosogatás takaritás szobaasszony stb. Ha esetleg émail cimet vagy telefonszámot megtudtok adni azis jó. Előre is köszönöm. Szilvi
Sziasztok! Szilvi vagyok Sopronból, örülnék ha tudnátok segiteni munkával kapcsolatban Görögben vagy cipruson. Bármilyen munka érdekelne szobaasszony mosogatás takaritás. Előre is köszi a segitségeteket! Várom válaszotokat Szilvi
Szia Mara! Énis pont Rodoszra készülők menni dolgozni és én ott is szeretnék élni. Magyarországon minden bizonytalan egyszóval mindenki menekül ebből az országból és nem lehet megélni még egyedül sem nemhogy egy család. Nagyon örölnék ha irnál és felvennék egymással a kapcsolatot. Irány Grecce!!!!! Szilvi
Lehet, hogy olvastad már, de pár oldallal ezelőtt felraktam egy álláshirdetést. Igaz hogy nem Rodosz, de ez sem rossz hely. Pénzügyekben pedig - mint már írtam - tessék alkudozni a tulajjal!
Úgy látom egyre többen leszünk,végén még elfogy Magyarország
Na jó,ez persze nem vicces,csak a szomorú helyzetünket mutatja!
Fundy !Gyere ki dolgozni,és majd szünetekben biztos lesz valaki aki felfedezi nagy focis tehetséged!
Én is erre számítok,hogy munka közben valaki sztárt farag belőlem
Így sajnos nem tudom ki volt az a két lány, tényleg sokan jönnek ide minden nyáron. Vojandi kérdésére válaszolva: igen Sartiról van szó. Míg Petrosnak: ha jól tudom, a fiúk festenek, és amennyire én tudom, nem is keresnek vele rosszul. Télen fiúknak leginkább ilyen jellegű munkák vannak, hiszen a turisták sajnos egy nyár alatt képesek iszony mértékben lelakni az ap-okat, azokat fel kell újítani. Az egyik pár férfi tagja vizet szállít ki a megrendelőknek a környéken. Nem tudom, hogy fórumoznak-e, nem hiszem.
Timi vagyok, 22 éves és az idei nyári szezont (6 hónapot) Görögországban, Kos szigetén töltöttem, mint waitress. Középfokon beszélek angolul és a köv szezont Chalkidiki félszigeten szeretném tölteni. Viszont van egy kis bibi. Annyira még nem vagyok "tökös csaj", hogy egyedül fogjam magam, és lesz ami lesz alapon kimenjek szerencsét próbálni. Ezért fordulok hozzátok. Szeretném a segítségeteket kérni, hogy amennyiben van valakinek valamiféle kontaktja szállodával vagy étteremmel Chalkidiki bármely pontjáról, akik csooprtosan szokták kivinni a magyar diákokat (vagy nem diákokat)az lécci jelezze nekem !!!! Bárkinek bármiféle ötlete vagy kontaktja van , írhat ide is, meg email címemre is meg msnre is. Kösziiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Lehet, hogy én tök béna vagyok, de nem tudtam neked privát üzenet küldeni. Örülnék, ha te is megpróbálkoznál vele, hátha neked sikerül.
Lassan tényleg fogyunk Magyarországról, nekem már csak két barátnőm él itt, a többiek a világ különböző pontjain. Én eddig nem akartam itthonról elmenni, de hát két éve beleszerettem Rodosz szigetébe, és azóta egyfolytában azon gondolkodom menjek-e, vagy maradjak. Az idei nyáron ez eldőlt, még annak árán is, hogy kint biztos évekig nem tudok még a szakmámban dolgozni, és még talán később sem......
Sziasztok!
Én is a közeljövőben "dobbantok" innét. Ami nagy szívfájdalmam nekem is, az, hogy talán sosem fogok a szakmámban dolgozni! Azért a turizmus is elég izgalmas, csak nem mindegy hol és kikkel dolgozik az ember.
Még a nyáron megígértem Fefének a fórumról, hogy megírom, nem fenékig tejfel kint az élet, akár szezonális munkára mennek ki, akár végleg! Nagyon sokszor ígérnek fűt-fát, aztán az ember rájön maximálisan kihasználták. Ilyenkor jó, ha van kint valaki ismerős a közeledben, akit felkereshetsz és segítséget kérhetsz tőle. Szóval mindenki legyen óvatos és gyanakodjatok! Jobb félni, mint megijedni.
Azzal kicsit elszomorítottál hogy azt írtad minden fiatalt lelkesíteni tudsz, menjen ki, stb...
Én idén voltam első alkalommal Görögbe (Sarti). Nagyon megtetszett, beleszerettem. És mióta visszajöttem azon agyalok megtehetném-e hogy kimenjek dolgozni. Mérlegelek, 30 vagyok, család nincs, 6 éve irodai munka (már váltani akartam), diploma... De olyan savanyúnak - és akkor a helyzetről nem is írok, csak maradjunk a mentalitásnál, hangulatunknál, hozzáállásunknál - érzem ezt az egészet. Nincs kedvem itthon karriert építeni, és ahhoz ha itthon (is) el szeretne érni az ember vmit, igazából nem csak a 8 órás munkaideje van. Nagyjából van elképzelésem mennyire húzós és pörgős a szezon. Ekkor már nem nyaralni, hasat süttetni van ott az ember. De mégis, nagyon vonz, és belevágnék. Egyedül a kor, ami miatt mérlegelek. Ha 3-4 évvel fiatalabb lennék akkor gondolkodás nélkül. Mert a rengeteg pörgés mellett azért mégis sokat lát, tanul az ember, és mivel más a környezet, más...