Munka Görögországban
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
Hozzászóló Üzenet
# 436
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsaklin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85928 Üzenet linkje2008-11-25 18:44:46  Válasz a #85848. hsz-ra

Szia Mara! Már többször irtam neked lehet, hogy nem kaptad meg. Én azt mondom menjünk Rodoszra ha többen megyünk jobb tudod az ember ha elhatároz valamit azt véghez kell vinni nehogy később megbánja. Biztos sikerülni fog. Várom válaszodat! Irány GREECE! szilvi iej
# 437
Angica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
153 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85933 Üzenet linkje2008-11-25 20:16:34  Válasz a #85926. hsz-ra Előzmény #85926

Szia Zsaklin!

Én itt élek. Nem vagyok férjnél, de érkezésem után 16 nappal ismertem meg a páromat, azóta Vele vagyok. Év elején keresztelkedek, utána jöhet, a többi. Tudok segíteni, de csak Sartin, máshol sajnos nincs ismerősöm.

# 438
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85935 Üzenet linkje2008-11-25 20:35:14 

Mara, sosincs késő. Én 14 éves kormtúl kezdve filóztam, hogy elmegyek Németországba, és csak 27 évesen szántam rá magam...sok dolgot megbántam, sok mindenben pedig sokkal jobblett az életem. A dolgok kiegyenlítik egymást. Mint ahogy angica is írta, a munka kemény, de minden más boldogítja. Én úgy voltam vele, hogy mit veszíthetek? Ha nem jön be, hazajövök és új lapokkal kezdek...Ha ennyire vágyakozol, szerintem vágj bele. A kezdet piszok nehéz és ez a kezdet nem 4-5 nap,nem is 4-5 hét, sőt még csak nem is 4-5 hónap, hanem évek...aki ezt a próbát kiállja, az valószínűleg utána már sosem megy haza.
# 439
Fefe5255
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
74 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85936 Üzenet linkje2008-11-25 20:48:45 

Szevasztok!
Szerintem a mai helyzetben ha valakinek van nyelvtudása, és egy kicsit szeret kockáztatni, egy konszolidált országban több esélye van, mint itthon. Egy kezdőt itthon is ugyan úgy átverhetnek a munkahelyen, kirúghatnak, nem jelentenek be a munkahelyen, nem fizetik ki a béredet, nincs semmiféle érdekképviselet stb, csak magadra és a szerencsédre számíthatsz. Nem politizálok, csak ha körülnézek ezt látom.

"Idegen országban" biztonságot ad ha van honfitárs ismerősöd aki vészhelyzetben segít.
A nyáron Parálián három hétig láttam, hogy Pöpiék hogyan dolgoznak, pedig Ö a szerencsések közé tartozik, talpraesett, a párja szinpatikus fiatalember, sikeres vállalkozásuk van, mindezt mosolyogva csinálják, és szükség esetén önzetlenül segít honfitársainak, és elégedett az életével. De mindezekért nagyon sokat dolgoznak mert rövid idő alatt kell megkeresni a pénzt.
Pöpi a bort jövőre megisszuk, továbbra is várom, ha időd engedi, írj a kinti tapasztalataidról, mindennnapjaidról, hogy több legyen az infó azok számára akik készülnek kimenni.

Tehát azt szeretném mondani, hogy akiben van csipetnyi vállalkozói kedv, aki tud nyelveket, aki kitartó és tud napi 16 órát dolgozni, /mint itthon/ az vágjon bele, csak előbb készüljön fel, szerezzen infókat, ismerősöket, és rajta, mit veszíthettek? Én szurkolok nektek, innen a pálya széléről! icon_twisted.gif

# 440
Elek
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85946 Üzenet linkje2008-11-26 09:22:55  Válasz a #85920. hsz-ra Előzmény #85920

Szia
# 441
Mara76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85949 Üzenet linkje2008-11-26 10:08:52  Válasz a #85935. hsz-ra Előzmény #85935

köszönöm a biztatást Vojandi!icon_smile.gif
Az tudom hogy nem lesz egy gyalog-galopp az első pár hónap, egy év, de itthon sem könnyebb, ha vki új szakmát kezd, és az elejétől akarja felépíteni az egészet. Bár ott még annyival nehezebb, hogy ott mindig külföldi leszek.

# 442
Zsaklin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85957 Üzenet linkje2008-11-26 18:05:21  Válasz a #85933. hsz-ra Előzmény #85933

Szia Angica! Nagyon örülök hogy fogsz tudni segiteni ott ahol élsz. Engem bármilyen munka érdekel mosogatás szobaasszony takaritás stb. Tényleg az iwiw-en rajt vagy? Te mit dolgozol kint és hogy, ismerkedtél meg a pároddal? Még azt szeretném kérdezni, hogy munkában mikorra tudnál segiteni melyik honapban mehetnék én mér most is mennék. Várom válaszodat. Szilvi Az émail cimem szilvi0911@freemail.hu irhatsz ide is. Előre is köszönöm. Várom válaszodat!
# 443
Zsaklin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85958 Üzenet linkje2008-11-26 18:19:28 

Szia Mara! sZILVI VAGYOK IRTUNK MÁR Egymásnak tegnap is irtam csak még nem válaszoltál. Az émailem szilvi0911@freemail.hu erre irhatsz nekem. Mint irtad teis mennél Rododszra mint ahogy énis. Vágjunk bele az álmunkat valósitsuk meg. Várom válaszodat! szilvi
# 444
Zsaklin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85959 Üzenet linkje2008-11-26 18:24:09 

Szia Christee! Énis irtam már neked de még nem kaptam választ. Teis mennél görögbe dolgozni mint énis. Vágjunk bele többen is mennénk
.Várom válaszodat! Szilvi

# 445
Zsaklin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85960 Üzenet linkje2008-11-26 18:30:54  Greece

Szia Pappiro! Remélem jól irtam a neved. Mint irtad teis Rodoszra készülsz többen is a forumról. Szerintem vágjunk bele az álmunkat valósitsuk meg nehogy később megbánjuk. Az élet ugyis oly rövid használjuk ki a lehetőségeket s talán ott egy boldogabb élet vár ránk. Az émailcimem szilvi0911@freemail.hu erre is irhatsz. várom válaszodat! Szilvi
# 446
Mara76
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
17 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85967 Üzenet linkje2008-11-27 10:12:33  Válasz a #85958. hsz-ra Előzmény #85958

Szia Szilvi!

Olvasd el a privát üzeneteidet, oda írtam a választ.

Mara.

# 447
Christee
Törzstag
Törzstag
502 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#85983 Üzenet linkje2008-11-27 23:51:27 

Zsaklin!Én is írtam neked priviben!
# 448
Andrea68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86049 Üzenet linkje2008-12-01 10:52:49 

Sziasztok!

Szilvi és Andi vagyunk, Szabolcs megyéből. Mivel itt nagyon nehéz az elhelyezkedni, úgy gondoltuk, hogy a közeljövőben külföldön, pl. görögben próbálnánk szerencsét. Ha tudnátok segíteni munkát találni nekünk, akkor nagyon megköszönnénk. A takarítás, vagy ehhez hasonló munkák érdekelnének minket, ami nem igényli a görög nyelvtudást. Mindketten alapfokon beszélünk angolul. Ha esetleg mail címet, vagy tel.számot tudtok adni, köszönjük.
Mail címünk:
andreasomos@gmail.com
simpi1@citromail.hu

Üdv: Szilvi és Andi

# 449
Andrea68
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86050 Üzenet linkje2008-12-01 10:57:07 

Szia Kiscsillag!

Küldtem neked mailt, nem tudom, hogy megérkezett-e hozzád, mert azóta sem kaptam választ.
Kérlek, ha tudsz, majd jelezz vissza nekem.
Előre is köszi.

Üdv: Andi

# 450
Jorgos
Moderátor
Moderátor
515 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#86185 Üzenet linkje2008-12-03 21:08:39  Re:

angica írta:
Bármennyire szép, bármennyire jó, sajnos - és már ezt is írtam - sok olyat hallok nyáron, hogy dolgoztak, valamilyen indokot kreálva kirúgták őket, fizetést pedig nem kaptak. Egy pillanat alatt ott álltak az utcán lakás és pénz nélkül. Tehát akárhová is mentek biztosabb, ha ismertek valakit. Legyen valaki, akihez fordulhattok.

Ilyenkor felhivsz a 1966-os telefonszamot, es masnap reggel jon a munka ellenor.
En is szivesen segitek.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Munka Görögországban
<   1 2 3 ... 29 30 31 ... 68 69 70   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu