Budapest-Athén között a Korona Travel indít egész évben heti 2 alkalommal buszjáratot, átlag 24óra teszi meg a busz a távolságot. A barátom egyszer ilyen busszal érkezett Magyarországra. A busz görög rendszámos, 2 sofőrrel közlekedik, és úgy láttam nem lestrapált, jó állapotu buszokról van szó. Ha komolyan fontolgatod a buszos utazást akkor egyik sofőr vagy irodai referens?? telefonszámát is meg tudom adni,ő is tud információt adni (30/9436-173)
Ha bármilyen kérdésed még felmerülne, ha tudok,segítek.
Szia. En most 70 Euroert vettem meg a jegyemet... igaz, Athen es Becs kozt. Ha nem laksz tul messze az osztrak hatartol ez is lehet megoldas, vagy Budapestrol is megy busz ami elvisz a becsi repterre.
Én is néztem. Mondjuk ehhez még hozzájön a busz Bécsig, de még így is csak kb. 30 e Ft, ami ugye 10 ezerrel olcsóbb a 40-nél.
Mondjuk én egy kicsit aggódom a buszcsatlakozás miatt, mert úgy néztem, hogy 7-kor indul a busz a Népligettől, és elvileg pont odaér a reptérre, amikorra kell - de mi van, ha mégsem? Egy kis dugó, és máris lekési az ember a repülőt...
A vonat megy reggel is, még Bécsben is kirándulgathatok, és 29 euro a vonatjegy odavissza, és ezzel a bécsi bkv-n ingyen utazhatsz.
Talán 4 napra szól ez a jegy. Nekem az pont elég
"A Vassileos Konstandinou utcán sétálunk jó sokáig, míg odaérünk ahhoz a hatalmas üvegszoborhoz, amit első nap a reptérről jövet az autóból láttam és le akartam fényképezni. M. nem emlékezett rá. Állandóan mondogatom neki, tudod, ott a kanyarban, ahol egyszer rossz felé kanyarodtunk le…nem emlékszik. Mikor meglátja a szobrot, legyint: hát emiatt kellett nekünk ilyen sokat gyalogolnunk? Zöldes színű üveglapokból áll ez a monumentális emberalak. A lapokat vízszintesen fektették egymásra, néha előre, vagy hátrafelé eltolva egymástól, lépcsőzetesen, így rettenetesen sok üvegre lehetett szükség, míg ez az épület méterű alak létrejött."
A Panathinaiko Stadiontól kellet egy úton egyenesen kifelé menni....
ps. nekem is van egy szép képem róla, de azt csak a másik szgépről tudnám feltölteni...talán majd máskor. MInt a fenti idézetből is kiderül: nekem tetszett!
Köszönöm szépen a gyors választ. Mi is tekeregtünk valamerre az autóval és akkor megláttam a szobrot. Ablakot tekertem és kattintottam. Azóta sem tudtam a pontos helyet, hogy hol is volt, de most megjegyzem
Nagyon elszomorítóak ezek a képek, rá sem ismerek a városra...Remélem az üzlettulajdonosok valóban megkapják az ígért támogatást a károk enyhítéséhez... de ez csak a dolgok egyik fele...