"Az azért vicces, hogy repjegy "teljes ára" 9,900 forint volt, amit meg végül fizettem, kb. 45,000."
Persze mert a repjegy "teljes ara" nem tartalmazza a taxot es a tobbi vicek vackot! Egy pelda: Dublinba mentem nekem is 12 e korul volt a jegyem es mivel nem kertem semmi extrat (priority etc) ezert csak 30 lett a vege
Persze ez ha a reptarsasag oldalan foglalsz fel is van tuntetve mi mennyi a koltsegekbol.
Tegnap hallottam a hirt,hogy a jövőben az utazási irodáknak a teljes költséget kell megjeleniteni az úticélokhoz,nem lesz külön feltüntetve az illeték,stb...ez jó,nem?Külföldön csomagárak vannak régóta,ez legalább a pozitivum...
Ez jó hír, az már nem tudom jó hír-e, hogy folyamatosan követik az árfolyamváltozást, amikor befizetem az utat, még nem tudom, mennyibe is fog kerülni mire indulunk.
Szerintetek?
szepeva
Ha megveszed most az Eurot és azzal fizetsz akkor talán ki tudod számolni mibe is fog kerülni a nyaralás...Vagyis ez akkor jó ha kint foglalsz mert még itt nálunk nem fizethetsz vele sajna..
Az viszont valóban rossz hir,hogyha a befizetésed után árfolyamváltozás ,,áll be",rá kell fizetned.Tehát sajna egy úthoz ezt bele kell kalkulálni,legyen némi tartalék,ha úgy hozza a sors....
Némelyik irodánál amennyiben már az előleget vagy az egész részvételi összeget befizetted, nem emelik az árakat. Ezt az utazási szerződésben feltüntetik, érdemes elolvasni foglalás előtt, így tudod, hogy mire számíthatsz!
Pro,kontra evvel kapcsolatban nekem is valami ilyesmi az elképzelésem.
Valami first minute megoldást találnánk célszerűnek, mint idáig is tettük.Aztán miképpen alakúl a jövő zenéje,nos manapság talán ez a legszarabb kérdés amivel itt és most egyátalán lehet foglalkozni. 2009 ??
Amin viszont nem vagyok meglepődve: felvették Skopelost is az úticélok közé, biztos azt gondolják, hogy sokan akarnak a Mamma Mia hatására odamenni majd.
Igazából ahogy emlékszem, Skiathos és Skopelos az, a mi nem volt tavaly. Vagyis idén...
BIZONYÁM,Haspókom!!!Láttad te is???Milyen csodaszépek a Skopelosi fotók!Remélem,megfizethető lesz itt nálunk is,mert ha igen,IRÁNY Skiathos vagy Skopelos!!!!
Szia Zsebkuty!
2007-ben vagy talán 2006-ban volt már nekik Skopelos és Skiathos is. Az idén szerettünk volna elmenni oda, de már nem volt a listájukban