Megnéztem, Athén odavissza az akciós időszakban (a jegy majdnem 5000 Ft), illetékkel együtt 40700 Ft. 1 főnek... Ez akárhogyis nézem, nem akciós. Illetve Malévhoz képest biztos, de ez nagyon sok, szerintem.
Melis!
Látom, te Athénba fogsz menni, megkérdezhetem mennyiért vetted a repülőjegyet és melyik társaságnál?
Malévvel megyek, 38000 volt összesen, szerintem ez nem annyira sok, tekintve, hogy busszal is 35000 körül van. Megnéztem az Easy Jet-et is....átszállással kb. 46000 lenne...
Ami még megéri, Bécsből menni Skyeurope-pal, de az sem lett volna sokkal olcsóbb, mint a Malév most, nem beszélve arról, hogy még Bécsbe is el kell jutni valahogy...
nagyon szuper! Megkérdezhetem mennyiért sikerült megvenni a párizsi jegyet a wizznél? Barátnőmék februárban mennek, a magyar nénihez
Wizzair bővítette a járatait, majd jól megnézem, náluk mennyiért lehet Barcelonába eljutni.
Jajj, annyi utazásos tervem lenne, de ennyire se időnk se pénzünk nincs
Azért álmodozni jó
Genf felnőtt ár
23 300 Ft
Barcelona felnőtt ár
25 400 Ft
Dubai felnőtt ár
117 700 Ft
New York felnőtt ár
120 300 Ft
Peking felnőtt ár
138 000 Ft
San Francisco felnőtt ár
156 400 Ft
Mexikóváros felnőtt ár
175 800 Ft
Mauritius felnőtt ár
181 000 Ft
Denpasar, Bali ifjúsági és diák ár
206 400 Ft
Lima felnőtt ár
248 400 Ft
Sydney ifjúsági és diák ár
273 500 Ft
Auckland felnőtt ár
328 000 Ft
A clickair.com-on ha kiválasztom odavissza a repülőjegyet és így a kiírtak szerint 110 euro, akkor még erre jön valamilyen költség? Fizetéskezelési meg poggyász... ezek mennyibe kerülnek itt?
Sajna nem tudom megnézni, mert ahhoz ki kellene tölteni minden személyes adatot...
Pontosan én sem tudom, mert én még nem utaztam velük, de nagyon nem térhetnek el a többi hasonló járatoknál felszámított díjaktól.
Ezek eddigi tapasztalataim alapján oda-vissza kb. 10.000,- Ft/fő körül szoktak lenni.