Bocsi, hogy csak most, de eddig el voltam havazva, szóval a Lefkadás utak az Attika Reisentől:
2ágyas szobában 1 hétre a legolcsóbb verzió (ami amúgy egy háromcsillagos szálloda) a legelőbb- meg legutóbbszezonban: 643 EUR/fő, minden további nap: 23 EUR. Ugyanez legfőbbszezonban: 836 EUR/fő, minden további nap: 46 EUR.
Egy ötcsillagos szállodában ugyanezek az árak előszezonban egy hétre: 1010 EUR, minden további nap: 77 EUR, főszezonban 1892 és 706 EUR.
Apartman itt speciel nincs... (a többi helyen elvétve akad, de ez azért inkább szállodával van tele).
Úgy 2 hete voltam személyesen az irodájukban, azt ígérték, a hétre meglesz (ami ugye már mögöttünk van). Az ünnepek után megint benézek, de az ajtajukra kiragasztottak egy cetlit, miszerint jan. első munkanapján lehet foglalni a 2009-es utakat (ha jól rémlik).
A Neckermannak már megjelent a 2009-es nyári katalógusa, az árakon szerintem nem sokat emeltek.
Nem tartom valószínűnek, hogy én velük utazzak, de hátha valakit érdekel.
Szia Asteri!
Mi is nézegettük a Neckermann árait, tényleg nem rosszak.
Miért nem utaznál velük?
Aeolus utazási irodával kapcsolatosan csak annyit szeretnék írni, hogy mi háromszor voltunk már velük nyaralni és Joszának igaza van, hogy a legolcsóbb útjai nekik vannak de nem szabad elvárni tőlük szolgáltatást, bár mi még nem nagyon csalódtunk.