A lefkadás árlistát (Apolloné) kotyi már belinkelte a megfelelő fórumban, de a thassosihoz nem tudom, hogyan juthatnánk hozzá. Az iroda elérhetetlen, gondolom csak 5-én nyitnak, akkor elugrom hozzájuk (ha nem felejtem el:-)) és elkérem a hivatkozást, ha addig ráér.
Ez nekem is evidens volt, csak én próbáltam a lefkadás oldalról elnavigálni, hátha megtalálom a thassosi árlistát, de nem sikerült. Ezért idelinkeltem a lefkadást, hátha valaki több szerencsével jár. De így marad a személyes megkeresés, ha 5-ig ráér.
Sziasztok!Bocs,hogy beleszólok,én is Thassosra szeretnék menni ,és voltam az Apollonnál a két ünnep között.Meg is kaptam az árlistát,de sajnos nincs benne Thassos,legalábbis eddig.Azt mondták,hogy nem tudják bővül e még a kínálat,mert sokkal kevesebb út van feltünteve,mint tavaly.
Benéztem a közeli 3 utazási irodába: Aeolusban a hó közepe-végére ígérték a 2009-es árakat (neten és prosiban egyaránt), Dias Zeus február közepét ígéri, de a tavalyi árakból 10% kedvezménye van most, az Apollonnak pedig bescaneltem az árlistáját, neten csak jövő hétre mondják.