Én a Radisson Travelnál szoktam befizetni az utazásainkat, elég sok irodával van leszerződve, amikor mi mentünk akkor az iroda az Aeolus zakynthosi útját adta el nekünk, és az volt a legkedvezőbb áron.
Sajnos a Radisson Travelnak még nincs nyári ajánlata, de ahogy kijönnek a nagy utazási irodák az árakkal, náluk is lehet foglalni.
Most Kefaloniára ugyancsak a Radisonnál fizettük be de az Imperator útját vettük meg, elvileg több mint 15 éve vannak jelen, most láttam hogy újabb görög szigetre visznek, őket is csak ajánlani tudom, first minute árai kiválóak!!!
Most néztem a Grand Tours-nak a honlapját és kicsit ledöbbentem! Szerintetek létezik, hogy a Bozikis Hotel egy hétre, reggelivel, busszal együtt 55.000 Ft? Mert ha igen, akkor az nagyon olcsó, még ha idén emelnek rajta, akkor is! Valaki volt már ebben a hotelben?
Szia Csilla!
A Grand Tours-szal voltál? Mesélnél egy kicsit az útról, a szállásról, stb.? A komp mennyibe került? Minden érdekelne!
Az 55.000 Ft.-os ár augusztus utolsó hetére vonatkozik, mi mindig akkor szoktunk utazni. Szerintem még így is elég olcsó ahhoz képest, hogy Lefkada ugyanebben az időpontban tavaly 53.000 volt, de reggeli nélkül!
A Grand Tours tényleg nagyon jó! Mi minden évben velük megyünk. Korrekt cég azt kapod amit igér. Nem érhet meglepetés a sofőrök is jók. Tavaly Zantén voltunk tuti volt a Bozokissal szembe laktunk. A Bozokival arra vigyázzatok, hogy ott nincs konyharész és még egy teát sem tudsz csinálni. Nem biztos, hogy egy reggeliért megéri. A hotel szerintem egy kicsit túlzás. A Grand Tours oldalán vannak róla képek is.