Zakynthos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 1231
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Zsuzsu40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87324 Üzenet linkje2009-01-08 07:52:08 

Szia Nyusssszi!
Most nézem én is és már az-az apartman sincs fent ahol mi voltunk. Pedig jó volt csak egy kicsit kaptatós a parttól. A buszt szerintem elég jól lehet bírni. Mikor legelőször mentünk spanyolba 8! deadalon volt az adag tavaly már egy sem kellett. Már a Grand Toursos utakon Tolot kivéve mindenhol voltunk. Az lesz az idei célpont ha minden jól megy. A buszos útról annyit, hogy a sofőrök nagyon korrektek, 3-4 óránként megállnak ahogy a hely engedi. Kultúrált és ingyenes a mosdó. Szerintem vágjatok bele nem bánjátok meg. Ha esetleg van még kérdésed szívesen válaszolok. Üdv: zsuzsu

# 1232
Faopal
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87325 Üzenet linkje2009-01-08 08:28:41 

Szia Nyusssszi!

A múlt nyáron mi is a Grand Tours szervezésében voltunk Zantén az Ibéria apartman 7-es szobájában. Ez az apartman valóban olyan szép mint a képeken és a tengerparti kilátásért nem kellett felárat fizetni. Ez a szoba van legelől és talán csak innen látszik a tenger teljes panorámába. Az út során nekünk sem volt semmi probléma és ha jó alvó az ember(buszon) észre sem veszi a távolságot. (Nem ez volt az első utam velük és eddig még semmi probléma nem volt az út során se busszal se a sofőrökkel.)Az idegenvezető Zsuzsa is segítőkész volt. Szóval ebben témában sem volt semmi probléma.
Hihetetlen élmény volt úgy reggelizni hogy közben a tenger láthattuk icon_smile.gif
Ja igen és az udvaron van kerti grill.
Az EL GRECO tavernán keresztül pedig nem olyan vészes megközelíteni a tengert.
üdv:faopal

# 1233
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87332 Üzenet linkje2009-01-08 09:39:00 

Sziasztok!
Faopal! Én is épp az Ibéria apartmant néztem ki, nagyon tetszenek a szobái! Ha igaz, hogy a tenger 250 méterre van, az akkor egyáltalán nem sok!
Zsuzsu!
Minden érdekelne, amire csak van időd leírni! Milyen volt az idő, voltatok-e fakultatívokon, miket néztetek meg stb. stb.

Agios sostis település milyen? Esetleg valamelyikőtök nem tudna küldeni képet a strandjáról? Laganastól mennyire van messze? Sajnálom, hogy a Grand Toursnak laganasi apartmanjai nincsenek. icon_sad.gif

# 1234
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87333 Üzenet linkje2009-01-08 09:48:04 

Faopal!
Közben megnéztem a fotoalbumodat és nekem nagyon tetszik Agios Sostis strandja! Meg hát az időnk nagy részét úgyis utazgatással, kirándulással töltenénk! Az Ibéria apartman szintén nagyon jó!

# 1235
Faopal
Aktív fórumos
Aktív fórumos
85 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87338 Üzenet linkje2009-01-08 10:34:15 

Szia Nyusssszi!

Az a 250m inkább légvonalban annyi, a leggyorsabb és egyben a legrövidebb út az EL GRECO tavernán keresztül vezet. Időben ez kb 5 perces séta volt (nem siettünk).
Nagyon meleg volt szélcsendes időben. Mi kértünk légkondit így nyugodtan végig tudtuk aludni az éjszakát. Voltak akik kerszthuzatot csináltak. Nyitott bejárati ajtónál aludtak és volt olyan, hogy arra ébredtek, hogy egy kóbor kutya szemez velük az ágy végéből.
Többek között a fakultatív programokról is írtam a beszámolómban, szóval érdemes azt is elolvasni és persze a többiek beszámolóit is. Sok hasznos dolgot tudhatsz meg belőlük.
Egyébként én nem sajnáltam, hogy nem Laganasban volt a szállásunk. A távolság nem olyan nagy (kb 15-20 perc laza séta) ha az ember át akar sétálni pl bulizni. Hogy is mondjam az a sok részeg kb. 15 éves angol gyerek látványnak nem olyan szép. És zajosak is. Az Ibériában max csak a szomszédok zavarhatnak.
Este nincs minden utca kivilágítva, ezért nem árt ha van az embernél van vmi világítóeszköz séta közben. Nálunk volt telefon és/vagy egy kb 5cm-es pici zseblámpa, hogy lássuk hova lépünk. Az utak elég keskenyek, este bizony óvatosabban kell közlekedni ha nem akar az ember közelebbi ismeretséget kötni egy autó szélvédőjével, mert igencsak gyorsan közlekednek.
Hirtelen ennyi.

# 1236
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87365 Üzenet linkje2009-01-08 15:40:53 

Faopal!
Elolvastam a beszámolódat is. Egyre jobban azt érzem, hogy Zakynthosra kell mennem! icon_smile.gif Nem tudod véletlen, hogy más utazási iroda csinál-e buszos utat Zakynthosra? Az Aeolus-nak vannak ajánlatai, de én elég drágának találom azt az irodát! icon_confused.gif

# 1237
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87367 Üzenet linkje2009-01-08 15:47:25  Válasz a #87365. hsz-ra Előzmény #87365

Imperator travelt nézted?
# 1238
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87369 Üzenet linkje2009-01-08 17:39:05 

Nyussszi!

Nem tudom,nézted-e,hogy az Aeolus nem 1 hetes utakat indit,hanem 11-14 naposakat.Azért tűnik drágának,de szerintem nem az!Zantéra az egyik legolcsóbb,és vannak Laganasi szobái is!

# 1239
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87370 Üzenet linkje2009-01-08 17:46:28 

A szép azobák csak akkor élnek,ha 2 fősbe mégy,mert a 3 fős elég szűkös és kényelmetlen.Mi a 10-esben voltunk...A programok és az idevez Zsuzsa nagyon jók,nekem ez a szállás nem volt a kedvencem!
# 1240
Zsuzsu40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87400 Üzenet linkje2009-01-09 08:05:06 

Szia Nyusssszi!
Mi magunknak szerveztük a programokat. Béreltünk 3 napra kocsit és bejártuk vele a szigetet, motort és quadot is béreltük az egy teljesen más élmény volt. Hajóztunk egy motorossal az öblökhöz és a kék barlangokhoz. Jó ez a fórum mert sok helyre elmentünk amit itt ajánlottak. Látogass el a gportál.hu oldalra az is nagyon jó élménybeszámolókkal, képekkel és látnivaló tippekkel segít. Faolap írta az El Grecót az igaz de ott csak felöltözve mehetsz ( nem fürdőruhába) át és ha nem ott eszel nem szívesen engednek át. Nekünk volt olyan utastársunk akiknek szóltak, hogy ott nem járhatnak át. Az idegenvezető Zsuzsa tényleg egy aranyos és segítőkész csajszi, sokat segített a kocsi bérlésnél, hogy jó legyen az ár. Elhozták és érte is jöttek. Laganas tényleg egy nagy angol tiniktől nyüzsgő város. Örülünk, hogy nem itt volt a szállásunk. Hajnalban tényleg nagyon gáz volt a sok részeg tini. Azt hiszik övék a világ! Az Aeolusról nem sok jót hallottam. Szlovák cég és nem igazán csípik a magyarokat. Igaz ezt nem tapasztalatból hanem a fórumozóktól tudom. Olvass utánna az indexen is van ilyen fórum. Üdv: Zsuzsu

# 1241
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87401 Üzenet linkje2009-01-09 08:05:20 

Szia Miskolciutas!

Így már akkor értem, miért tűnt drágának! Ha 11-14 nap, akkor tényleg elég olcsó! icon_smile.gif Már meg is néztem a szállásokat és van pár szimpatikus!

# 1242
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87402 Üzenet linkje2009-01-09 08:06:04 

Pont egyszerr írtunk! icon_lol.gif
# 1243
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87403 Üzenet linkje2009-01-09 08:09:46 

Szia Zsuzsu!
Valahogy nekem is szimpatikusabb a Grand Tours, rosszat még nem igen hallottam róluk! A kirándulásokat mi is magunk szerveznénk! Én vizitaxival szeretném bejárni a sziget körüli vizeket, úgysem volt még soha ilyenben részem! Esetleg árakról tudnál nekem írni? Motorbértlés, vizitaxi stb.?

# 1244
Zsuzsu40
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
32 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87407 Üzenet linkje2009-01-09 10:26:45 

Szia Nyusssszi!
A motor és a quadot helyben béreltük 35+5 Euro a motor, quad 45+5, a biztosítást feltétlen kössétek szarintem nem sok az 5 E. az utastásraink elestek a mocival és lehúzták őket 75 E-val. A hajó az úgy volt, hogy Kerinél vannak és indulnak a kék barlangokhoz és a Navaggohoz ezér 4 főre 60 Euro, de én mindenhol alkudoztam.

# 1245
Nyusssszi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
170 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#87416 Üzenet linkje2009-01-09 12:42:26 

Zsuzsu!
És ezek a hajós kirándulások ennyi pénzért hány órásak?

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 82 83 84 ... 490 491 492   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu