Köszi az infókat. Igen a tisztaságra lettem volna elsősorban kíváncsi (fürdőszoba, szoba, konyharész), illetve a berendezésre, ágyra. - Ez feleségem igénye, hogy szép legyen minden. Szóval ezt miatta kérdeztem.
A helyi közlekedést azért kérdeztem, mert lehet, hogy egy napra bérelnénk kocsit, amivel a nyugati partra elmennénk, de szerintem az annyira tetszene, hogy több alkalommal is mennénk és akkor már olcsóbb a helyi busszal. Robogóra a lányom még nem mer felülni....
Viszont, ha nem lennék nagyon pofátlan megtennéd, hogy néhány képet küldenél a Gatsoulisról, mármint a szobáról, fürdőszobáról, teraszról... ha készítettetek anno ilyeneket, azt megköszönném.
woody!
Busz nem jár a nyugati oldalon, csak Kathisma beach-ig(a főváros felől), de az is csak főszezonban . Dél felé Vassiliki után 1-2 km-re van a max. buszközlekedés.
Köszönöm szépen a képeket, sokat segítettetek rajtunk. Legalább látjuk belülről az apartmant. Köszi.
Tehát busz nem megy végig a nyugati parton, így csak gondolom bérelt autóval lehet menni (lányom fél a motoron, nem ül fel), ugye?
Lefkada csodálatos a képekről és ahogy láttam amilyen kicsi olyan sokrétű. A vízesés gyönyörű, a falvak gondolom az érintetlen természetességükben felemelőek és még nem említettem a nyugati rész tengerének varázslatos színvilágát...
Mi már voltunk Sartin, Krétán, tavaly Tolóban, mind a maga nemében utánozhatatlan, de az eddig általam látott Lefkadai képek alapján mondhatom, hogy ez a hely tipikus olyan hely, ha egyszer valaki volt itt az minimum mégegyszer visszajön. Nem?
Bocs a hosszú monológért és mégegyszer köszönök minden segítséget, de nem ígérem meg, hogy többet nem kérdezek...
Van az "A" Studio, első emeleten. Ezt foglaljuk. És még mellé a másik studio, felajánlották, hogy ugyanilyen áron lehet a "B" Studio, ami tágasabb, viszont a földszinten van, igaz 7-8 lépcső vezet fel.
Pontosan ezt írták róla: B studio is a ground floor studio located on the upper level of the garden, there are 7 or 8 steps.
Nem tudom, hogy érdemesebb-e a B-t választani az A helyett.
Aki járt már ott, meg tudná mondani, mennyire van ez a földszinten?
Általában azért szeretek emeletre menni, mert akkor az erkélyre kiakaszthatok mindent, nem tudják elvinni, meg mégiscsak nem tudnak beugrani a szobába...
Sejtem hogy itt nincsenek lopások, de szerintetek érdemes a B-t választani az A-val szemben?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a döntésben!Melyik apartman válasszuk a Gatsoulist vagy a Sun Rise-t?Három kamasz gyermekkel mennénk az Apollon szervezésében.
Köszönöm a segítségeteket.