Általában azért szeretek emeletre menni, mert akkor az erkélyre kiakaszthatok mindent, nem tudják elvinni, meg mégiscsak nem tudnak beugrani a szobába...
Én nem is akarom érteni, hogy miről beszélsz!
A Philiposnál ilyen elképzelhetetlen.
Különben mnden stúdióhoz, apartmanhoz, stb. tartozik szárító állvány.
"A" és "B" típusu apartman pedig több is van.
[/quote] "Mennyire van a földszinten? [/quote]
elvileg jun 15 töl mennék de sajnos az asszony munkahelye miatt még ez nem biztos
szerinted elég ha pár nappal az indulás előtt mailt küldenék nekik? tom hogy ekkor még nincs nagy forgalom és lesz hely de azért az asszony már most ideges amiatt hogy legyen hely, de foglalni meg nem nagyon merek igy előre mert ha mégse engedik el szabira
lefkadi árakról szeretnék érdeklődni. Kaja, éttermek és a robogókölcsönzés mennyibe kerül?
Sztem alap esetben kb. azonosak az árak más görögországi árakkal, de a július közepe-augusztus vége közötti időszakban jelentősen megemelkednek, nem csak a szállás vagy kocsi, robogó (azok emelkedése végül is természetes), de az éttermi, sőt a minimarketek árai is. Akkor egyszerüen fullon van a sziget, megtehetik. Hab a tortán, hogy az éttermekben ebben az időszakban a legrosszabb az ételek minősége és a kiszolgálás színvonala is a tömeg miatt; egyszerüen képtelenek garantálni és biztosítani akkor az év többi részében megszokott minőséget és ez nem csak az én véleményem, a helyiek is ezt mondják.
Én is csatlakozom, végre eldöntöttük , bár nem igazán volt kérdés, 4. alkalommal készülünk Lefkadára.
Eddig mindíg június utolsó, ill. július első hetében utaztunk, ill. egyszer szeptemberben voltunk. Az árak teljesen hasonlóak az észak,- ill. közép görögországiakkal, legalábbis ebben az időszakban. Ez az időpont nekünk nagyon bejött, még egyáltalán nem zsúfolt Lefkada, az időjárás és a víz pedig tökéletes.
Csak sajnos erre egy kicsit várni kell..
Örömmel olvasom, mikor másodjára, harmadjára, negyedjére tér vissza valaki Lefkadára, ez mind-mind azt sugallja nekem, hogy fantasztikus nyaralásban lesz részem
És hát igencsak gyarapszik azon emberek száma is, akik június végét, július elejét választották. Majd figyelni fogom a magyar rendszámú autókat Mi is olyannal leszünk + 1 helyi robogóval Már csak 5 hónap