Szivesen csatlakoznánk, úgy néz ki egy kocsival megyünk. de egy kicsit korábban, mert mi hajnal 4-kor szoktunk indulni, így lazábban tudunk menni, mert hosszú az út. Éjszaka pihenünk, és hajnalban indulunk tovább, kb. 8-ra vagyunk Lefkadán.
Egyébként köszi.
Sziasztok!
Akik Sartira készültök: júniusban még ne féljetek elindulni autóval úgy, hogy nem fizettetek be otthoni utazási irodánál. Júniusban (sőt, nyugodtan mondhatom egészen július közepe körülig) még a helyszínen is találtok szállást bőven. Lehet, hogy nem olcsóbban, de találtok. A veszélyes időszak július közepétől augusztus 20. környékéig, amikor a falu megtelik görögökkel is.
Sziasztok!
Mi Sartira készülünk augusztus elején 14 napra autóval.Már nézegetjük a szállásokat,de egyenlőre nem tudunk dönteni.
Igazán tengerparti apartmant szeretnénk,de nem sok olyat találni utazási irodáknál. Tavaly volt még a halkidiki toursnál a thripon apartman de idén már nincs:-( Néztük a spanos apartmant igaz az nincs a tengerparton...
Valaki tudna róla többet mondani?Esetleg képeket küldeni?
Nekem kicsit nyomasztónak tűnik,hogy az erkélyek nagyon közel vannak egymáshoz.Persze ezt csak képeken láttam..De talán az bíztató,hogy tavaly épült..nem lehet nagyon lepukkant....
Most beparáztam,hogy az apollon travelnél már minden egyéni hely elkelt.... Azt hiszem bele kell húznunk....
mi igazából május közepe felé akartuk lefoglalni a szállást..AZ már nagyon késő???
A Spanos apartman valóban tavaly lett kész, a tavaly nyáriak voltak az első lakók. Ugyan nem a tengerparton van, de ha még nem építettek elé, akkor bizonyos szobák a tengerpartra néznek. Egy utcával a part felett, a falu zajától távolabb, közel Sarti legjobb pékségéhez (bár én magam sütöm a kenyeret, de ha mégis veszek, akkor csakis onnan) található. Bár belülről ezt sem láttam, a tulajdonosokat ismerem. Fiatal, igényes pár, amiből arra következtetek, hogy a szobák is igényesek lehetnek. Már korábban is írtam a Tassula apartmant, de a templom fölött van mégegy apartman, ami szintén tavaly készült el, belülről is láttam, szuper jól néz ki, de sajna nem jut eszembe a neve. Még ma elsétálok arra, hogy megnézzem, utána újra írok.
Most beparáztam,hogy az apollon travelnél már minden egyéni hely elkelt.... Azt hiszem bele kell húznunk....
mi igazából május közepe felé akartuk lefoglalni a szállást..AZ már nagyon késő???
Mi is az apollonnál akartuk foglalni egyéni utazással a szállást. 13-án megbeszéltünk mindent (volt szabadf hely), 14-én 09-kor próbáltam telefonálni, de mivel csak 10-kor nyitottak csak 13-kor tudtam beszélni velük. A válasz az volt hogy délelött lefoglalták az összes egyéni utazást.
Eddig mindig az apollonnal utaztunk, de így maradt a car-tour.
Mellesleg nagyon mérges vagyok az apollonra!!! Ja Tolóba egyáltalán nem adják egyénileg az utazást, csak buszosan
Hát ez elég bosszantó lehet,hogy kinézitek a szállást és másnap közlik,hogy
nincs hely!
Hát most minél hamarabb megpróbáljuk majd lefoglalni a zeus travelon gondolkozunk,ha van egyáltalán szabad apartman..
Mennyi időre mentek sartiba?és ha megkérdezhetem mennyit fizettetek fő/hét a szállásért???
Te Sartiban laksz?
Igazából nem tudom tudnál-e ebben segíteni,de írtunk már a haus katerina
tulajdonosainak,mert nagyon tetszik nekünk az az apartman,de választ még sajna nem kaptunk pedig nagyon érdekelne minket,hogy augusztus 8-22 ig mennyi lenne két főnnek szállás.Ez közvetlen
a tengerparton van szép kék fehér ház(inkább fehér)elküldöm a honlapcímét mert ott be tudod azonosítani,hogy melyik házról beszélek:www.housekaterina.gr
Annyira jó lenne ha meg tudnád őket kérdezni
Nagyon szeretnénk tengerre néző apartmant és az elég igényesnek is tűnik..
Köszi
Szia!
Tavaly voltam a Spanosba. Tulajdonképpen tengerpartinak mondható. Egyik oldalról a főutcára, a másik oldalról a tengerpartra néznek az erkélyek. A tengerpart felől van egy üres pici telek, azon keresztül lehet közvetlenül lemenni a tengerpartra. Lehet, hogy be sem építik azt a telket, mivel az apartmannak arra is van kis kertje kis kapuval. Minden új benne és szép, tiszta. Nem igényelt után takarítást sem. Az erkélyek nem zavaróak. Minden nagyon közel van, a legjobb választás lenne. A képeket meg tudod nézni a web oldalamon.
Jó hír: őket jól ismerem. Övék a horgászüzlet, ami itt van nálunk az utcasarkon, és a kávé- és édességüzlet mellette. Őket talán holnap is meg tudom kérdezni. Valamit intézünk .
Hát ez elég bosszantó lehet,hogy kinézitek a szállást és másnap közlik,hogy
nincs hely!
Az apollonnal igazából az bosszant, hogy eddig 3 utat fizettünk be már náluk. És hiába próbáltam "időben" rendezni a szállást nemleges választ kaptam. Bár úgy is nézhetjük, hogy mi voltunk lassúak
lililuca írta:
Hát most minél hamarabb megpróbáljuk majd lefoglalni a zeus travelon gondolkozunk,ha van egyáltalán szabad apartman..
Mennyi időre mentek sartiba?és ha megkérdezhetem mennyit fizettetek fő/hét a szállásért???
Az 5 fős apartmanért előfoglalási kedvezménnyel és sztorno biztosítással fiztettünk 70000 forintot. 06.27-től megyünk 7 éjszakára.
A Zeusnál ettől drágábbak voltak a szállások ha jól emlékszem.