Szívesen Nyusssszi. Ja igen, Kefalónia... Még oda is el szerettünk volna menni fakultatív kirándulásként, csak sajnos nem jött össze a létszám. Talán majd legközelebb.
Két nap alatt végigolvastam az egész topikot, nagyon sok hasznos infóra sikerült szert tennem. Köszönöm érte a topiklakóknak!
Persze azért maradtak kérdéseim.
Neckermannal tervezzük az utazást júniusban Zantéra. Tsilivisben a Hotel Mediterranee-t néztük ki. Járt már valaki ebben a hotelben közületek? Vélemény?
A Neckermannhoz mit szóltok? Milyenek az idegenvezetőik? (Hallottam már jót is, rosszat is róluk...)
Neckermann? Igaz stabil cég, de néztél más utazási iroda ajánlatát is? Összehasonlítottad az árakat? Mert ha igen és azonos áron van máshol is ez a hotel, akkor mindenféleképpen érdemes velük menned, a kitelepített idegenvezetőkről meg azt hiszem az utazási irodás topikban olvashatsz, talán pár napja volt téma ott a neckermannról.
Sziasztok!!!
Ha volt valaki Alykes-Alykanasban,szivesen vennék minden infót.A neten + bizonyos fórumokon rengeteg szép kép van a strandokról,de engem az is érdekelne,hogy pl.élelemszerzés-cimen van-e elég bolt,szupimarkec stb...azt tudom,hogy rengeteg a taverna,de pl.kütyüs-üzletek vannak-é?
Köszi előre is!!!
Egyébként végignéztem az összes iroda ajánlatát (akik Zantéra) utaztatnak, és ez alapján a Neckermann-nak vannak elég jó ajánlatai. Igaz elég sok irodának nincs még nyári katalógusa.
Pedig lassan dönteni kell, mert az előfoglalási kedvezmény febr. 15-ig él.
Sziasztok!
Aki teheti, menjen Zakynthosra, egyszerűen annyira csodálatos hely, hogy azt látni kell....mi már 2x is voltunk, hogy mindenhova eljussunk, de nem bántuk meg!!!
Akinek van kérdése, szívesen válaszolok!!!
Szia!
Mi először Alikanasban voltunk, nagyon nagyon jo hely, csak ajánlani tudom, viszont ha én most döntenék az útról, biztos, h Laganasba mennék vissza..sok rosszat hallani, hogy így angolok,meg úgy....mi konkrétan már a Kalamaki strandon fürödtünk, a Laganasi rész végében, ez pedig ugye védett a tekik miatt egy db. szemetet se látni a parton...kagylót annál többet:) viszont a 9km-es Laganasi öbölben annyit sétálsz amennyit akarsz, és így sose lesz unalmas:)lehet Kalamaki felé menni, ahol ha szeretnéd, csak ti vagytok a parton, vagy Laganas felé, ahol már van Agios Sostis, és bérelhetsz csónakot is a Teknős szigetre.......ha a szupikat nézzük, nagyságrendekkel több van laganasban, sőt ott van a Dia supermarket, ami kb. ilyen Penny szintű, olcsó árakkal......
Az angolok minket nem zavartak, bár fiatalok vagyunk, de egyáltalán nem bulizósak, de szerintem Laganasban mind szórakozásilag, mind vásárlás szempontjából nagyobb a választék....úgyh én oda mennék, de kétségtelen, hogy alikanas is csodaszép
Remélem, tudtam segíteni:)
Mi Lefkadára megyünk 12 éjszakára, egyéni szervezés
Szeptember elejére is tervezünk egy 1hetes nyaralást, lehet hogy last minute lesz, mert olcsón akarjuk megúszni, és amire igazán vágyunk (Kythira, Karpathos) azt sajnos nem lehet kihozni 40-50 ezerből
De majd meglátjuk