Szia! Vissza kerestem pontossan a tavalyi árakat: 06/31 - 06/14-ig 15nap 12éjszaka 57300 ft az út és a szállás + 10900 reptéri illeték. Indulás Pozsonyból oda az utazási iroda visz és hoz ez is benne van az árba. Ja és ha élőre befizeted a 40% át akkor még kedvezmény is van.
Úgy számolok kb 20 óra busz 20óra komp odafele még úgyis tele van az ember izgalommal. Hazafelé meg repülő. Szeptemberbe pont fordítva van oda repülő haza komp busz. Szerintem juniusi a jobb verzió. Remélem más is kedvet kap. Mi négyen megyünk a barátainkal. Lefkosban lenne a szállásunk. Nekem nagyon tetszik a hely nincs sok ember pont nekünk való.
20 óra busz+20 óra komp brrrrr! Nagyon irigykedve nézem, hogy ezt bevállaljátok. Biztos lesznek sokan akik elmennek, mert nagyon kedvező áron eljuthatnak oda, ami repülővel nagyon sokba kerülne.
A legegyszerűbb az lesz, ha bemegyek az irodába, úgyis ott van nálunk a sarkon.
Tegnap említettem a páromnak, azt mondta ennyire olcsón ilyen szigetet nem szabad kihagyni.
Ezért meg is kérdezem, hogy 100% legyen.
Mondjuk már szeptemberre egy másik szigetet szervezek, de sajnos az drágább lenne 30 ezerrel, és hát nem mindegy, na meg a másik, hogy csak 8 nap lenne, így ez az ajánlat sokkal kedvezőbb.
Habár még mindig várok a WizzAir-re, hátha Krétára olcsón elvisznek, és akkor az első tervünk válna valóra (Kythira).
Mégegyszer köszi az infót, és majd megírom mit mondtak az irodába.
Szia! Sajna még nemtudnak idei árat adni. Hónap végére ígérik az új katalógust. Több szigetre van ez a kombinált út. Dél- Kréta , Santorini , Korfu ,Zakyntos ,Rodosz , Kos , Kalymos , Lesbos. A tavalyi katalógusba a buszos utak után található. Ott minden levan írva pontossan.
No itt vagyok örömmel látom,hogy van érdeklődő a szigetre
Mi tavaly nagyon jól jártunk,mert mi busszal mentünk le és nem kellett kompoznunk mert épp sztrájkoltak a hajósok így belföldi repülővel mentünk ami 60€ volt!!(ebből csak 25€ kellett kifizetnünk mert ennyivel volt drágább a hajónál a repülő)
Nem is értem miért nem így szervezi az iroda??Mert még így is nagyon jó árban volt!Egyébként a komp nem olyan vészes Joszáék Santorinire kompoztak(ugyanilyen kombinált út)és nagyon dícsérték a kompot,hogy kényelmes és komfortos,még zuhanyozni is lehetett:P
Fent van a beszámolóm olvassátok el ,ha van kérdés szívesen válaszolok
Szia Kriszti! Pont tegnap jutott eszembe Joszáék utazása Gyorsan át is olvastam. Na valami ilyesmire gondoltam én is. Minket eggyáltalán nem izgat az oda utazás ez is egy kaland. A kompot is szivesen róbáljuk ki. Ha jól néztem utánna Milos szigeten és Krétán köt ki a komp. hazafelé meg úgyis repülünk. Csak már be lenne fizetve! az a biztos. Akkor biztos lesznek konkrét kérdéseim. Már alig várom hogy kérdezhessek. Szia Erika