Én nem értek egyet a 88040. hozzászólással. Mi már évek óta a Sithon Travelnél foglaljuk a szállást (ált. januárban-februárban). Mindig elégedettek voltunk eddig velük, jó szállásokat ajánlottak, és mi is jól választottunk.
Már fel is vettük a kapcsolatot idén is, szerintem most a Berlin lesz a nyerő. Bár ott még nem laktunk, de tudjuk hol van.
Jó nektek
Mikor is mentek??
Most mi agyalunk,hogy július vagy augusztus..
A szállás miatt persze..Mert hát júliusba tudnánk oda menni ami nekem a legjobban tetszik de augusztusba már nagyon drága.
Viszont augusztusba is van egy szép apartman ahova mehetnénk
és az nem olyan drága....
Hát nehéz........
ti lesztek a babisba?Vagy keverlek valakivel??
Jó, hogy már megvan a szállás, de sajna sok még az a 158 nap
06.27-től leszünk Sartin. Egy nappal korábban indulunk. Ez az időpont nem annyira drága még.
Igen mi megyünk a Babisba
A hellas.hu-n kell ugye az utazás menübe bemenni de én csak ott olyat látok az utazáson belül,hogy szállás meg utazó lista....
Lehet béna vagyok....Külön kell regisztrálni a hellas.hu-ra???
Tuti,hogy miután mi is befizetjük számolni fogom a napokat...
Tök megszállott lettem....
Pedig még lehet,hogy 6hónap mire megyünk....
Ha júliusba mennénk az azért lenen jobb mert közelebb van...
szerintem most a Berlin lesz a nyerő. Bár ott még nem laktunk, de tudjuk hol van.
Szia!
Mi tavaly a Berlinben voltunk, csak ajánlani tudom. Ha idén is Sartira megyünk, akkor megint a Berlint választjuk, mert elégedettek voltunk.
üdv. Liza
Van szobájuk, attól még ne féljetek. Amikor a falu tele van görögökkel, hááááát... Én jobban szeretem, amikor nyugisabb a falu. Mozdulni nem tudsz. Valamikor aug.13. körültől van valamiféle kirakodó vásár szerű, ahová persze mindenki csődül, mert azt hiszik, hogy ott minden jóval olcsóbb, pedig... Augusztus 10-20 közötti időszakot én szinte egyáltalán nem tudom elviselni. Olyankor kimondottan örülök, hogy dolgozok, így nem érzékelek sokat a tömegből, csak azokból, akik éppen becsődülnek az üzletbe. De legalább az utca tömege kimarad.
De különbözünk, nektek lehet, hogy épp ez tetszene.
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk Sartin,bár nem kérdeztetek,de elmondom,hogy hajókirándulás a Blue lagun nagyon jó volt.Sokszor megállt a hajó és lehetett fürödni.Visszafele sütnek húst mindenkinek és bort osztogatnak.A meteórákat ki ne hagyjátok még ha riasztóan messze kell menni is.mert fantasztikus látvány.Mi sem akartunk menni,mert azt mondtam,hogy ennyi buszozás után már csak hazafele vagyok hajlandó buszra ülni,de meggondoltuk magunkat és nem bántam meg.A görög est ,kinek milyen bulizós kedve van,mi nem mentünk el.Hallottam rosszat is meg jót is.A szamártúráról viszont csak ódákat zengtek mi nem voltunk,de akik velünk laktak többen is voltak és nagyon dicsérték.Senki nem fog unatkozni,mert gyönyörű a környék,minden nézzetek meg amit csak lehet.
Szia 1turista!
A hozzászólásom lényege az volt, hogy a helyszínen "lám hirtelen mégis csak van" szobák, ugyanazok a szobák, amiket az otthoni katalógusokban láttok, csak az otthoni utazási iroda nem tudta értékesíteni az adott hétre, illetőleg visszamondták az utolsó pillanatban. A Sithon Travel egy helyi képviselő irodája az otthoni utazási irodáknak. Az apartmanokat(szobákat) nem a Sithon Travel adja ki, hanem az otthoni utazási irodák bérlik az itteni tulajdonosoktól, otthon értékesítik nektek, az otthoni iroda szerződésben áll/vagy nem áll az itteni helyi képviselőirodával, amely alkalmazottai (?) ellátják azon feladatokat, amelyeket már Ti is ismertek. A helyi képviselőiroda tulajdonosának esetleg van egy saját építésű apartmanháza, de szinte biztosra veszem, hogy oda nem otthoni irodával utaztat, hanem magán úton adja ki. Persze mindettől függetlenül találhattok az Ő segítségükkel szállást úgy, hogy nem fizettetek be otthon, de ezt nem hiszem, hogy az Ő érdemüknek kell betudni, hiszen az apartman adott. Esetleg a segítőkészség dícsérendő. Amit viszont írtam, az tény. Ha pedig 3 nap után kihajítanak reggel 9-kor, a tűző napra, az összes ruháddal együtt, és nem tudsz beköltözni, csak 12.00 után, hát talán mégsem leszel elégedett. Ez viszont annak a hibája, aki beköltöztetett az 1. apartmanba azzal, hogy egy hétig ott is lakhatsz.
Hajókirándulás,van egy fakultatív,tavalyindult,sithónia nagy körút.Buszos kisebb falvakban állunk meg.A meteórákat meg tényleg ne hagyd ki! öLTÖZKÖDÉSRE VIGYÁZZ! Ha lány vagy hosszabb szoknya és a vállad ne látszon ki fiúknak hosszú nadrág.Különben nem engednek be!
Hogyan állítottad be az uticélt?
Már mondták,hogy a hellas.hu-n az utazás menüben a beállítás de nekem az utazás menüben csak utazó lista van....
Külön be kell regisztrálni a hellas.hu-ra ,Mert a saját jelszómmal nem megy...