Thassos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
Hozzászóló Üzenet
# 1291
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88127 Üzenet linkje2009-01-20 15:12:35  Válasz a #88124. hsz-ra

Limenasról tudok nyilatkozni, ott a kikötőben ott szoktak ülni a hajó előtt egy asztalnál, mellette egy tábla az útvonalakkal és az árakkal. mi az Eros II-vel mentünk, ha jól rémlik, 3-féle útja volt: rövid, közepes és hosszú. Azt hiszem, időtartamban is ugyanígy értelmezhető, nem csupán távolságban. Az első valahova a Márvány-partig vitt el, a közepes értelemszerűen valahova a sziget aljáig, a hosszú pedig teljesen körbe, mindez az óramutatóval megegyező irányban ment. Árban hossztól függően kicsit egyre drágább, de nyílván arányaiban is, és főleg látnivalókban és tartalmasságában a teljes kört éri meg legjobban kifizetni. Előszezon lévén úgy zajlott, hogy reggel odamentünk a hajóhoz, ott mondták, hogy csak 8 főtől indulunk, az meg is lett éppen 10 perccel indulás előtt, akkor megkérdezték, ki eszik szárnyast, és ki sertést, valaki elrohant a húsokért, amíg a befizetés megtörtént, majd elindultunk. Egy apró malőr volt, hogy egy bunkó angol nő meggondolta magát, amikor kész volt a kaja, és gyorsan odarohant egy csirkemellért, pedig ő sertést kért, csak szimpibb volt a csibehusi, és mi szerényen megvártuk, míg a hordaszellem csitul, de így végül csak egyikünknek jutott csirkemell, a másik megmaradt hús disznó volt, és amikor rosszallóan néztünk a zabáló tyúkmellű angol némberre, csak vigyorogva jelezte, hogy ilyen a sors, máskor majd vetődjünk rá, ha mi is zabálni akarunk. Úgy-hogy erre figyelj, mert a közhiedelemmel ellentétben nem csak a magyar harácsol, inkább úgy mondanám, hogy az, aki cspatban van, és az angolok voltak együtt 4-5-en. Egyéb gond nem volt se velük, se a többi 2-3 utassal, mivel kevesen voltunk, kívánságműsor-szerűen ment a dolog, ahol jobban tetszett, lehorgonyoztunk, vagy tovább maradtunk esetleg, vagy közelebb mentünk a parthoz, ha fotózni akart a társaság, a Szirének medencéje pl. szerintem víz felől sokkal szebb, és gyalogosan sok értelmét nem is látom felkeresni, mert a tűző napra vagy kényszerítve árnyék nélkül, és nagyon nem tudsz mit csinálni, csak úgy ott vagy. Hosszú és komplikált az út oda, sokan meg sem találták, mi sem, pedig egy helyi elvitt az út kezdetéig, és elmagyarázta, merre menjünk, de elkavirnyásztunk, és egy idő múlva más felé vettük az irányt. de nem beszélek le senkit, lehet testközelből is élvezhető az ottlét.
Este 6 után futottunk be a kikötőbe, tehát kihasználtuk az időt, de a tengerrel is mázlink volt, mert viharos vízen alaposan leredukálhatják a túrát.

# 1292
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88137 Üzenet linkje2009-01-20 16:50:33 

Köszi a beszámolót, nagyon jó volt.Majd a pofátlan egyedeket igyekszem elkerülni,mert sajnos én nehezen állom meg szép szavak nélkül.Én is egy egész sziget körüli túrára gondoltam.Azt meg tudod mondani,hogy magyarok azért vannak vagy inkább más nemzetiségűek vannak töbségben.Arra még emlékszel mennyi volt a hajó fejenként?
# 1293
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88143 Üzenet linkje2009-01-20 17:32:10 

Lityi!
Találtatok már szállást?

# 1294
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88144 Üzenet linkje2009-01-20 17:53:36  Válasz a #88137. hsz-ra Előzmény #88137

Mi előszezonban magyarral a mieinken kívül (7-8 fő) nem találkoztunk. De azóta szervez más iroda is (Apollon, akkor meg csak a dias szervezett tudtommal).
A hajó árára nem emlékszem, talán 30 EU/fő.

# 1295
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88145 Üzenet linkje2009-01-20 17:53:56 

S.Balage!
Tényleg nagyon jó a beszámolód,érdeklődve olvastam mert mi ide készülünk! Hol,és melyik apatmanba laktatok?

# 1296
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88150 Üzenet linkje2009-01-20 18:58:48 

Bocsika!
Igen találtunk és le is van foglalva,február végéig kell befizetni.A Rainbow apartmant foglaltuk le,ez egy 5 csillagos bungalló,össz.5 apartmanból áll.Nagyon szép,de azt te is láttad már szerintem.Június 22.-én indulunk,mert 23.-án reggel kell elfoglalni.Utánna pedig még 2-3 napot sátorozunk valamelyik kempingbe.Ti találtatok már valamit?

# 1297
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88152 Üzenet linkje2009-01-20 19:02:45  Válasz a #88150. hsz-ra Előzmény #88150

Lityi!
Még mindíg keresünk,Ági mindíg újjabb ajánlatokall áll elő!
Mi előttetek megyünk mert junius 1től mennénk!

# 1298
Lityi
Aktív fórumos
Aktív fórumos
294 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88158 Üzenet linkje2009-01-20 19:59:12 

Bocsika!
Akkor nekem tök jó lesz, mert lesz aki friss infóval szolgáljon.
Te leszel a tesztalany.Írd meg ha megtaláltátok megfelelő szállást.

# 1299
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88160 Üzenet linkje2009-01-20 20:08:35 

lityi!
Így lesz,hamarosan dönteni fogunk.

# 1300
Medea
Aktív fórumos
Aktív fórumos
110 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88170 Üzenet linkje2009-01-20 21:42:04 

Én is választás előtt állok.
Potamia:Pilades apartman,vagy Janakis apartman
Panagia : Villa Anna
júni végétől mennénk egy hétre.
Egyenlőre döntésképtelen vagyok. icon_sad.gif
Mikor kell előlegezni??Látom itt már sokan foglaltok, én csak április elején tudok foglalni.Akkor már esélytelen????

# 1301
Jan-es
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
56 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88175 Üzenet linkje2009-01-20 23:37:02  Válasz a #88170. hsz-ra Előzmény #88170

http://www.shop-ellas.com/members/a00200/

Ezek is lehetőségek,autóval utazóknak.

# 1302
Bocsika
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
535 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88189 Üzenet linkje2009-01-21 09:09:14  Válasz a #88170. hsz-ra Előzmény #88170

medea!

Nem tudom,hogy hol akarod foglalni,a WWW.thasos.hu-n Áginál február végén március elején kell 30% foglalót küldeni.Az utazási irodáknál akkor kell mikor lefoglalod.

# 1303
Balazsh
Aktív fórumos
Aktív fórumos
465 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88231 Üzenet linkje2009-01-21 15:01:35  Válasz a #88189. hsz-ra Előzmény #88189

Vagy, ha nem túl sok a jelentkező a kíválasztot helyre, lehet még egy kicsit húzni is azt Áginál. Akkor van gond, mikor már más is menne abban az időben oda, na akkor már nem lehet vacilálni.
# 1304
Woody
Aktív fórumos
Aktív fórumos
103 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88302 Üzenet linkje2009-01-22 13:51:02  Thassos Limenas-Popi's apartman

Sziasztok!

Először is bocsánatot kérek Tőletek, de még nem volt időm átolvasni a topikot, ugyanis ma merült fel, hogy a nyári úticél Thassos. Mindenképpen elolvasom, de most fontos lenne az elsődleges info, ugyanis jó lehetőség van a Diaszeusnál: ha jan. 31-ig befizetjük az utat, a tavalyi év - 10%-ot kell fizetni. Szóval ezért a nagy kapkodás....

...nos arra lennék kíváncsi, hogy Limenasban a Popi's apartmanról tud-e valaki infot mondani. Esetleg fényképet küldeni. Kíváncsi lennék arra is, hogy milyen a part (homokos, kavicsos, illetve milyen gyorsan mélyül), ugyanis gyerekkel mennénk és ezek fontosak lennének.

Minden infót nagyon köszönök és várom azokat icon_biggrin.gif

Üdv. Mindenkinek

# 1305
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88303 Üzenet linkje2009-01-22 13:56:42 

Szia Woody!

Az apartmanra már nem emlékszem, hogy minek hívták, Popisnak vagy Susannak, ahol voltunk...icon_smile.gif
A part Limenásnél, sárga homokos, zsúfolt, a víz viszonylag lassan mélyül. Ez a színház alatti (régi kikőtő felöli) strand. A város másik felén is van valami strand, amiról nem sok jór ítnak. Én ott nem jártam. Szerintem kellemes ez a strand, de vannak ennél sokkal szebbek is.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Az Égei-tenger szigetei
<   1 2 3 ... 86 87 88 ... 391 392 393   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu