A motorozás ára nem biztos, de mintha így emlékeznék... KOrfun 40-ért 4 napig kerepeltünk a szigeten köbre-körbe...
A tanácsokat anno priviben kaptam, ill a fórumon olvastam, majd elővadászom, ha megvannak még. Egyébként motort és autót talán 1, max 2 helyen lehet bérelni, nem úgy, mint a szigeteken.
De ezen sztem ne múljon: Nafplion helyi járatos busszal, Mükéné-Epidavrosz-Korinthosz szervezetten, Athén szintén, és Hydra komppal elérhető. Ezeket viszont érdemes megnézni, ha az ember ilyen messzire lebumlizik. Jah! Spárta-MISZTRASZ is gyönyörű (nekünk pl bele sem fért az időbe).
GYalog is elérhető néhány nyugodtabb (kövesebb) strand.
A vizsgaidőszak miatt július végér, augusztus elejére tervezzük. Még az apartmanon gondolkozunk, olyat szeretnénk, ahol van medence. a Thetisről jókat hallottam, de ez az apartman nincs annál az irodánál, amelyikkel utazni szeretnénk.
Sziasztok. Volt mar szo errol a forumon, de azert megegyszer felhivnam a figyelmet a megfelelo biztositas fontossagara, az itteni doki ugyanis az Atlasz biztositoval all szerzodesben, ebben az esetben a helyszinen nem kell fizetni, mig a tobbi biztositonal itt ki kell fizetni a kezeles koltseget amit aztan otthon vissza lehet igenyelni...
Agi