Cserrobi!
Nagyot váltottál!!!
Mikor is telik le a 140nap? Rossz fejszámoló vagyok!
Szia!!!!!!!
Hát igen elég nagyot,de mivel zárva leszünk így meg tudom oldani hogy messzebbre is eljussunk...
Mivel ha nyitva vagyunk akkor könyörögnöm kell még 2 hétért is,így meg 2,5 hét lesz
Hogy mikor telik le a 140 nap??Hát 140 nap múlva
De ha megkeresem az utazási listán akkor meglátod
Köszönöm szépem...
Haladok haladok csak egy kicsit csigán
De egyre eddig nem találok választ..
Nem tudom mi a neve pontosan de a vízen húznak ejtőernyővel..(motorcsónakkal)
Tehát a kérdésem:Lehet ejtőernyőzni???
Előre is köszi a választ..
Tudom mire gondolsz...es a neve talan kite-surf (kajt- nak ejtjuk, de nem tudom, hogy kell irni ) tavaly csinalta valaki a parton, remelhetoleg iden is lesz....
Nem biztos hogy egyre gondolunk!!!
Amire te gondolsz az egy szőrfözés és a hátamon van egy ejtöernyő..
Amire én gondolok a lábamon semmi nincs és a levegőbe felhúznak ejtöernyövel...Isteni jó a kilátos!!
Szia AgniTolo!
Úgy olvasom te vér profi vagy Tolóból, légyszíves válaszolj egy pár kérdésemre.
A part mindenhol először kavicsos és csak bentebb lesz homokos, vagy ez nem minden szakaszra igaz. Én az Eleana apartmannál lévő szakaszra lennék kíváncsi. Motor vagy quad bérlés lehetséges (esetleg ár)? Érdemes a bérlés vagy inkább szervezetten menjünk? Köszi a válaszokat előre is.Üdv: zsuzsu
Szia AgniTolo!
Úgy olvasom te vér profi vagy Tolóból, légyszíves válaszolj egy pár kérdésemre.
A part mindenhol először kavicsos és csak bentebb lesz homokos, vagy ez nem minden szakaszra igaz. Én az Eleana apartmannál lévő szakaszra lennék kíváncsi. Motor vagy quad bérlés lehetséges (esetleg ár)? Érdemes a bérlés vagy inkább szervezetten menjünk? Köszi a válaszokat előre is.Üdv: zsuzsu
Kedves Zsuzsu!!!
Bocs hogy beleugatok,de ezekre megvan a válasz csak egy kicsit vissza kéne olvasni...Én már három napja ezt csinálom és nagyon sokat megtudtamTolorol...
Üdv Cserrobi!
Te ezt hányadik oldalon olvastad , mert ezek szerint az én figyelmemet biztosan elkerülte. Már kaptam választ a kérdésemre, de nem érzem okosabbnak tőle magamat .
Hú ez jó kérdés hogy hol olvastam...Motorbérlés ha nem írnak róla 20x akkor egyszer sem...Kb 15 EU/nap...De valaki csak válaszol aki már volt ott..De ha használod a keresőt itt lent és bevered a kulcsszót akkor kidob egy két dolgot ez az aranyos topic....