Köszi szépen,már át is olvastam ami érdekelt,de a határtól még Thessalonikiig el is találunk,de onnan nagyon bonyolultnak tűnik az út Kavaláig.Még jó,hogy addig beszerzek egy GPS.-t.Szerintetek az le tud vinni rendesen?
Ezzel is bonyolult? Szerintem, ha mentek akkor már nem lesz az.
Egyébként a GPS-es dolog működik. Mi 2006-ban még Destinator szoftverrel mentünk, 2007-ben iGO2006-al, 2008-ban pedig iGO08-al. Mindegyik szoftver tökéletesen mutatta az utat Thessaloniki körül, viszont az autópályák ugye folyamatosan épülnek és azok még egyszer sem voltak teljesen frissek. Illetve a Thassos-i lehajtót nem tudták, mert rosszul voltak programozva, és egy felüljáróra kellett volna felugratni (20 m magasra ) szerintük. De kitáblázva az is jól van. A program által tervezett lehajtó után pár km-rel kell letérni a pályáról.
Nézegesd a fényképeket az szerint nem fogsz eltévedni. Tavaly lőttük őket.
Lityi!
Bocs, hogy bele szólok,de ha már Thessalonikiig meg van az út onnan tovább az E 75 -ön (végig azon kell menni különben Magyarországtól)Athén felé ,és Kavalánál megy el a fő út.
De nézz meg egy térképet ,én nem is mennék Thessaloniki felé, hanem Kilkis-Serra-Drama felé, mindenhol jó út van , attól ne tarts,és az is Kavalába visz, hidd el nem bonyolult ez sem, de ha először mész válaszd az E 75-öst térkép nélkül oda találsz...
Jó utat, jó nyaralást!
Ja és a GPS is ezt az utat adja minden módban (gazdaságos, gyors, rövid).
Tehát Szalonikiig az E75, ott letérni az E90-re, ez a tuti.
Bocsi kimaradt egy fontos megjegyzés:
Tehát Szalonikiig az E75, ott letérni az E90-re KELETRE, ez a tuti. Ha nyugatra térsz le, akkor Korfura jutsz el.
Sziasztok! Lityi!
A WWW.Thasos.hu-n Balázs olyan profi térképet csinált Ágival,hogy akkor sem tudsz eltévedni,ha becsukod a szemed.Egészen Keramotiig,komp indulás is ott van!!!!
Köszi mindenkinek a sok tanácsot,remélem menni fog a dolog.Nem én fogok vezetni hanem a párom,én csak navigálni szoktam/általában rosszul/,szóval nem szeretném bejárni egész Görög hont mielőtt célba érnék.Illetve igen csak nem így.
Csak már ott tartanánk!!!!!!!!!!
Ma vettünk egy csomagtartót meg megrendeltünk egy tetőboxot.Hát nem röhej,hogy még milyen messze van június,de állandóan a nyaraláson jár az eszem?!!!!!!!!!!!!
Ti is így vagytok,vagy csak én bolondultam meg.
Bocsika!Meg van már a szállás,