Josza! Jó szerintem is bizonyos dolgokkal tisztában lenni.Az egész nyaralást elronthatja egy ilyen "pici kis vacak" pld.."dubincs szerű" lénnyel való balszerencsés találkozás.
... bizonyos dolgokkal tisztában lenni.Az egész nyaralást elronthatja egy ilyen "pici kis vacak" pld.."dubincs szerű" lénnyel való balszerencsés találkozás.
Szia Elinolatri!
Persze jó, ha tudunk a veszélyekről, de nyugodt lelkiismerettel mondhatom, hogy a süniken és a medúzákon kívül senkinek sem történt veszélyes élőlénnyel való balesete az ismeretségi körömben. A durbincs meg szerintem jobban fél tölünk, mint mi tőle. Kerüli ő is a találkozást az emberrel.
Üdv: Josza
Szépen megijesztettél josza2!
Bár Koson egy veszélyes jószággal sem találkoztam és szerencsére Afrikában sem(kívéve egyszer, amikor egy ismeretlen pókkal futottam össze a szobámban). Hiába tudtam, hogy milyen "aranyos" állatkák élnek arrafelé(Afrika), nem nagyon jutottak az eszembe(ha egyáltalán)
Szanna
Visszaolvastam pár oldalt, de nem jöttem rá, hogy honnan is került elő ez a durbincs-dolog ? Szerintem durbincsokkal majd mindegyikünk találkozott már vagy a vízben vagy a piacon. Teljesen ártalmatlanok... Ezeket a képeket múlt nyáron készítettem:
Magashátú durbincsok: