Azért aki Aeolussal akar utazni, ne csak az igényes katalógust lapozgassa, hanem keressen rá a fórumokban is az irodára. Nem csak nekünk van negatív véleményünk róla. Amilyen igényes a katalógus, annyira kritika alatti volt az általuk nyújtott szolgáltatás! Persze, aki nem így járt, az nyilván dícséri, de ha én olvastam volna anno negatív véleményt, meggondoltam volna, hogy velük menjek.
Az éremnek mindig két oldala van.Szerintem reális amit az Aeolus kínál ár-szolgáltatás arány tekintetében.Persze fontosak a negatív vélemények is velünk szerencsére nem történt semmi kellemetlen dolog, de ennyi erővel történhetett volna.
Sziasztok! Van árlia is Vio linkje alatt / Cennik2009 / Hát eléggé izgulok mert ha a mstani euróval számolok elég húzósan emelkednek az árak. Sziasztok Erika
Köszi! Tulajdonképpen nekem nem sürgős, mert még azt sem tudom, mikor és mi mellett fogok dönteni, mert valószínű Görögországra utószezonban kerül sor. Csak imádom az utazási irodák ajánlatait böngészni! Tudod, szoktam mondani, ha már nem utazunk, legalább olvassunk és beszélgessünk az utazásról.
Csak imádom az utazási irodák ajánlatait böngészni! Tudod, szoktam mondani, ha már nem utazunk, legalább olvassunk és beszélgessünk az utazásról
Hat igen ...ezert jo kimenni az utazas kiallitasra, ahol be lehet gyujteni a katalogusokat, meg lehet esetleg kerdezni a telepitett idvezeket, hiszen sok standnal ott vannak a kiallitason...
Szia Hugi! Ott Győrbe menj be egy utazási irodába és ha még nem állnak kapcsolatban akkor biztos felveszik a kapcsolatot. Add meg a telefon számukat címüket. Annak idelyén én is így csináltam. Álltalában értékesítik egymás útjait. Szia Erika
sziasztok!
Én is azt az infot kaptam, hogy megvan az aeolus katalógus....csak ugye az árak nincsenek még meg.....szerintetek reális a szlovák ár, ha átváltom??
köszi:)
Szia Gina086! Én felhívtam az irodát és azt mondták a Szlovák árak mindíg magassabbak. A magyar árak az itteni piachoz alakulnak ,+ 4-20% ig alakunak az idei árak a tavalyihoz képest. Azt mondták jövőhét szerda körül meglesznek az árak. Remélem tényleg így alakul valóban mi is nagyon várjuk már. Ettől függ az uticélunk. Szia Erika
Amikor olvastam a könyvet, folyamatosan arra gondoltam én is, hogy vissza kellene menni. De most ott tartok, hogy -mivel mindenhova nem mehetek-minden nap máshova mennék. Majdcsak kialakul.
Köszi a javaslatot, írok az irodának.