szia
motorberles van a faluban csak annyi a bibi hogy most mar motoros jogsi kell hozza elvileg meg a kis 50 kobcentishez is amiket egyebkent szepen el is tuntettek a falubol talan ketto harom volt a nyaron a tobbi mind nagyobb 125 es folfele
szoval a sima B kategoria nem eleg...
a masik pedig hogy ez a kornyek nem igazan motorozgatos mint a szigetek ha erted mire gondolok
persze ha kifejezetten a motorozas a szenvedelyetek az mas....
en is szivesen motorozgatnek praktikus lenne hiszen en itt lakom de nincs 'jogsim ugye...
arra az ejtoernyozesre gondolsz amikor az embert motorcsonakkal huzzak es ejtoernyo van a hatan vagy rendes ejtoernyozesre vagy olyanra amikor a hegyoldalrol nekifutasbol elrugaszkodik az ember?
en itt toloban ha jol emlekszem lattam ernyosoket ahogy Agnitolo is mondja de szerintem Assinibol jottek mert nem lattam hogy hol szallnak fel
Korfun kiproballtam nagyon klassz volt de nagyon draga...
szia
ismet en
most eszembe jutott a neve is ugy hivjak hogy water- parachute(parasut ) vagy water sky -diving es valoban a labadon nincs semmi hanem motorcsonakrol huznak fol jo magasra es aztan csak repulsz es repulsz es repulsz...
szia
ismet en
most eszembe jutott a neve is ugy hivjak hogy water- parachute(parasut ) vagy water sky -diving es valoban a labadon nincs semmi hanem motorcsonakrol huznak fol jo magasra es aztan csak repulsz es repulsz es repulsz...
Na erre gondoltam
Tavaly kipróbáltam és isteni volt...
De ha nincs na semmi gond mert visszafelé megállok Nei Poriba és adok az élvezetnek
De azért köszi att infót..
Szia AgniTolo!
Úgy olvasom te vér profi vagy Tolóból, légyszíves válaszolj egy pár kérdésemre.
A part mindenhol először kavicsos és csak bentebb lesz homokos, vagy ez nem minden szakaszra igaz. Én az Eleana apartmannál lévő szakaszra lennék kíváncsi. Motor vagy quad bérlés lehetséges (esetleg ár)? Érdemes a bérlés vagy inkább szervezetten menjünk? Köszi a válaszokat előre is.Üdv: zsuzsu
Szia. Toloban erdekesen nez ki a part, mert valtakoznak egymassal a kavicsos es homokos szakaszok, attol fuggoen, hogy a parton levo szalloda, vagy apartman tulaja feltoltotte-e homokkal az adott reszt, az Eleana elott szerences a helyzet ugyanis inkabb homokos a part, en is oda szoktam lemenni (osszel es tavasszal)...
Motort es quadot lehet berelni , de itt nem ugy van mint a szigeteken, hogy minden bejarhato vele, ha csak a falun belul akarjatok hasznalni arra megfelel, de tavolabbi kirandulashoz mar inkabb a szervezett format ajanlom, es mindenkeppen alaposan nezzetek meg a jarganyt amit kivesztek, nehogy aztan kellemetlen meglepi erjen...
AgniTolo!
Köszi szépen az infót. Így tényleg meggondoljuk a bérlést. Zantén tuti volt, de akkor erről most lemondunk. Szerinted az utazási irodánál, vagy a kinti irodákban érdemes a programokat lekötni? Van kint olyan iroda ahol esetleg magyarul megy az idegenvezetés a programokon? Előre is köszi a választ. Üdv: Zsuzsu
Szia. A kirandulasokra szerintem itt jobb befizetni, igy nem kell annyira elore eldonteni, melyiken szeretnetek resztvenni, es termeszetesen van magyar nyelvu idegenvezetes, (a buszon es az astasi terulteken is). Mi a Culture Travel Centerben ( Grand Tours es Ibusz partner), minden kirandulast igy inditunk ( Athen, Mukene, Korinthosz, Epidavrosz), bar nincs ez igy minden irodanal.
Agi
Sziasztok!!!
Mi az ibusszal megyünk,de egyénileg...Ági ezekszerint mi találkozni fogunk veled!!!
Már nagyon várom...
Jaj ez a sok oldal,soha nem végzek