Mi a Holiday apartman mellett voltunk. A falu legutolsó utcájába van. A szállásra többen panaszkodtak, de a part csodálatos. Mi mindig gyalog sétáltunk be. Hazafelé nagyon jó mezítláb, a süppedő homokba sétálni.
A www.sithonia-sarti.fw.hu oldalon találsz róla több információt.
a Tonia a főúton Sikia felé haladva, az út hegy felőli oldalán van, kb. a beach és a village rész közötti középvonalban, a tengertől úgy 250 m távolságra.
sarti.hu fórumon írta nemrégiben valaki hogy most mennek oda 5. alkalommal. tavaly mi is érdeklődtünk utána, de március elején már nem volt 2 szobás apartmanjuk a júliusi időszakra
ha jól értettem te Sarti-n laksz , ha tudsz kérlek segíts nekem, 2007-ben voltunk egy Panoráma nevü apartmanházban az Ófaluban pont a templom mögött. Idén is oda szeretnénk visszamenni de az interneten az utazási irodáknál csak egy másik Panoráma nevü apartmanház van, ugyancsak az Ófaluban viszont feljebb a domboldalon. Nem tudod létezik e mág a "régi" Panoráma, mi most a neve (ha megváltozott) és hol lehetne foglalni szállást ide augusztus végére szeptember elejére 14 napra. Köszönöm nagyon szépen előre is.
Új vagyok még és infókat szeretnék a Stratos, Jannis, illetve Irini apartmanokról. Kisgyerekekkel mennénk és az éjszakai élet zaja nem éppen célszerű nekünk.
Sziasztok Sartira Utazók! Mi is csatlakozunk hozzátok ma döntöttünk a barátainkal Sartira utazunk. a Walter travel utazási iroda útját néztük ki. Junius 8-21-ig busszal. Egyszer már jártam Sartin amikor Toróniba nyaraltunk és Sartiból indult a hajó kirándulás, már akkor is tetszett. Az igazság az , hogy az egész félsziget gyönyörű.Voltunk már egy pár helyen Görögországba de a tenger itt tetszik a legjobban. Tavaly Neos Marmarasn voltunk ott is gyönyörű volt. Sziasztok Erika
Szia Papamaci! Az Aeolussal már utaztunk Pargára két évvel ezelött igazábó nem volt semmi probléma velük. A kinti idegen vezető az viszont nem ért semmit. A walter travelről én is most tudakozodom. Szerintem az ár nagyon jó mivel 10- 11 napos turnusok. Eddig több irodával utaztunk nem igazán volt broblémánk remélem most sem lessz. Szia Erika
Köszi szépen.Kérdeznék még ha nem gond.Igazság szerint Pargaval is szemezek mert még ott nem voltam tudsz róla pár szót mondani mert ahogy olvasgatok nagyon szép hely. Köszönöm
Hát Parga is nagyom szép neken egy kicsit zsúfolt vot. De sok szép látnivaló van. Nekünk a Sithon fésziget jobban tetszik a tenger tisztasága miatt. mi szeretünk búvárkodni és itt szebb a víz alatt. Ott a tengeri fű miatt nem olyan átlátszó a víz. De a tály és a környék nagyon szép. Az út a szetpentines rész miatt elég húzós. Röviden ennyi.