Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1606
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88998 Üzenet linkje2009-01-30 13:58:31 

Liftes Gabinak talán el kéne hinni,hogy nem mindenki sznob,akit átvág egy utazási iroda,és nem nyuszi moódjára hagyja magát,hanem elmondja,kiharcolja az igazát.Örüljön neki,hogy még nem jutott ki olyan tapasztalat,mint nekünk Krétán az Aeolussal...hidd el,Gabi,hogy nem vagyunk határon kiérő magából kivetkőző izék,egyszerűen az iroda át akart vágni,mert nem azt akarta adni,amit a prosi alapján fizettünk ,választottunk...egyébként,mikor az idvezt hivtuk,hogy nagy gáz van,mondta,hogy ő már majd egy napja nem aludt,hagyjuk békén/ezekkel a szavakkal!/...ez a mi első benyomásunk ,és tudod,az vesse ránk az első követ,aki ezek után lelkes hive lesz ennek az irodának.Egyébiránt olcsó,valóban,a barátnőm azt is mondta,ő tudomásul veszi,hogy néhány dologban átvágják,esaetleg vacakabb dolgot kap,mint más,de betudhja annak,hogy olcsóbb...akinek ez sokat számit,az igy rendezi az útját.Ő már volt azóta az Aeolussal,például Sartiban is,hát szivott sok-sok apróság miatt,mi meg röhögtünk rajta,de igaza van,olcsóbb!
# 1607
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#88999 Üzenet linkje2009-01-30 14:12:03  Válasz a #88998. hsz-ra Előzmény #88998

Sziasztok!

Az Imperátor Travel megbízható iroda, régen van jelen ezen a piacon.
És nem dolgoznak rossz áron icon_smile.gif

Ha valaki befizet pl: repülős utat, érdemes megnézni a kéthetes turnust, kb 30 ezerrel több, szerintem mindenféleképpen megéri, persze csak annak aki megengedheti magának.

Mindenkinek megvan a saját véleménye/tapasztalata, mindenki csak úgy nyilatkozik amit már egyszer megélt. Emiatt ne bántsuk egymást, ne próbáljuk meggyőzni egymást, hogy melyik a jobb utazási iroda, egyik sem jó és közben mind jó. Attól függ hova mész és mikor. Valaki szerencsés és nem fogja ki a barmokat valaki meg nem és kifogja.

Azért vagyunk itt, hogy felkészítsük egymást jóból-rosszból, és így mindenki oda tud figyelni dolgokra nem éri váratlanul semmi.
Segítsünk egymásnak, fogadjuk el hogy más véleményen vagyunk, ne szidjuk egymást. icon_biggrin.gif

# 1608
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89001 Üzenet linkje2009-01-30 14:25:20  Re:

firkamano írta:
Sziasztok!

Az Imperátor Travel megbízható iroda, régen van jelen ezen a piacon.
És nem dolgoznak rossz áron

Evvel teljes mértékben egyetértek,valamikor hajdanán még az Euroturs volt számunkra hasonló,de sajnos sok idő után, nem hittük,de beütött a krakk.

# 1609
Atosz
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1762 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89002 Üzenet linkje2009-01-30 14:36:59 

Ma délben az Europarkban 302Ft-ért vesztegették az €-t.Erre fűzzünk gombot.. icon_evil.gif icon_twisted.gif breakage       .gif 275-ért vették visssza...
# 1610
Kakadu
Törzstag
Törzstag
1130 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89003 Üzenet linkje2009-01-30 14:40:36 

Miskolciutas írta:
barátnőm azt is mondta,ő tudomásul veszi,hogy néhány dologban átvágják,esaetleg vacakabb dolgot kap,mint más,de betudhja annak,hogy olcsóbb...akinek ez sokat számit,az igy rendezi az útját.!

Erről szól a történet; mindenkinek mások az igényei, elvárásai.
De az Aeolussal kapcsolatban érdemes Kristin1 tavalyi leírását is elolvasni; Ő sem volt nagyon elájulva a szlovák idveztől; gyakorlatilag a magyaroknak nem szolgáltatott és ennek a ténynek semmi köze a politikához icon_wink.gif

# 1611
AgniTolo
Törzstag
Törzstag
661 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89006 Üzenet linkje2009-01-30 15:27:57  Válasz a #88812. hsz-ra Előzmény #88812

Szia. Mi vandor eletmodot folytatunk az utazas kiallitas alatt, bazisunk a Grand Tours standja lesz de az is lehet hogy eppen a gorog standnal leszunk (Tolonal termeszetesen), vagy valamelyik partnerirodahoz megyunk latogatoba. Ha belefer az idodbe, hogy osszefussunk, szivesen adok privatban egy szamot amin egyeztethetunk a kiallitas ideje alatt. Az biztos, hogy vasarnap mar nem leszek ott mert aznap mar jovok haza.
Agi

# 1612
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89016 Üzenet linkje2009-01-30 17:18:31 

Na bocsi hogy beleszólok de én tavaly a Grand Turssal szivtam buszos úton oda vissza már elnézést.Korfura oda még csak oda értünk de vissza egy katasztrofa volt az egész.Röviden:fél füllel halottam Sidariban a soförök beszélgetését és kiderült hogy a Zakyntosi busz nem érte el a kompot innentöl kezdödöt a rémálom.Haza uton legjobb esetben is jó ha 55-60mentünk.Igy is sikerült majd 30óra alatt Szegedre érkezni.Na bumm még egy pofon.Úgye a GTurs gyüjtö járatokkal dolgozik szolnak hogy a Zakyntosi busz késik 1-1.5órát itt már mindeki rosszul volt.A legszebb az volt hogy melegebb volt szegeden mint Korfun a busz höméröje szerint a tesco parkoloban 39.2fok volt.Végül is az ott szerzet barátokkal sikerült néhány sör után oldani a feszültséget és lás csodát a várt busz 3óra múlva sikerült megjönnie.Sajnos ilyen is van ez csak példa de még tudok mesélni e remekbe szabot utazásról.Sőt én jeleztem az irodának de sajnos le se sz..... De ha érdekel valakit még irok róluk.
# 1613
Lacimaci
Aktív fórumos
Aktív fórumos
67 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89023 Üzenet linkje2009-01-30 18:17:11 

Szevasztok!Mi a párommal Apollo-val jártunk Santorinin ,mindennel megvóltunk elégedve! Korekt ellátást nyujtottak,idénis velük utazunk!
# 1614
Szepeva
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
494 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89024 Üzenet linkje2009-01-30 18:18:57  Válasz a #89006. hsz-ra Előzmény #89006

Köszi Agi a választ. Ha fix helyen lennél, akkor gondoltam egy üdvözlésre meglátogatnálak. Mivel nincs konkrét célom, csak bolyongani és infót gyűjteni megyek ki, így nem is zavarlak meg a dolgodban.
Üdv. szepeva

# 1615
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89025 Üzenet linkje2009-01-30 18:27:01  Válasz a #88998. hsz-ra Előzmény #88998

Relatíve olcsó szerintem. Míg az Apollonnál a gyerekért (sok helyen 16 éves korig) csak a buszt kell fizetni, addig Aeolus-éknál bár csökkentett összeget, de fizetni kellett érte is (akkor nem volt még 6 éves). Nekem ez is szempont, mint egyedülálló szülőnek igencsak nem mindegy az ár.
Aeolus-os szállásnál még az árra rájött, amit a kényelmünk és a higiénia érdekében vennünk kellett: zuhanyfej, felmosó, csótány csapda (amire persze a drágák magasról sz........tak, bátran kergetőztek). Még egy szárítóért is harcolni kellett, amikor szóltunk a tulaj elvette egy másik szoba elől, amit utána persze az visszavett, fújva ránk, mintha mi károsítottuk volna meg őket. Nevetséges. Vagy talán mégsem. Szóval nem mindig az olcsó az olcsó.
Én amikor először voltam anno az Eurotours-sal, megfogadtam, hogy soha többet. Én bírtam tovább. Hátha ez lesz az Aeoulussal is.

# 1616
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89026 Üzenet linkje2009-01-30 18:38:43 

Én is ugy gondolom,én birom tovább!Mert már nagyon szeretnék elmenni Pargaba,annyi szépet és jót hallottam róla,de megvárom,mig más is utaztat oda,mert most még csak az Aeolus...
# 1617
Vio
Törzstag
Törzstag
844 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89027 Üzenet linkje2009-01-30 18:42:47 

Miskolciutas írta:
Én is ugy gondolom,én birom tovább!Mert már nagyon szeretnék elmenni Pargaba,annyi szépet és jót hallottam róla,de megvárom,mig más is utaztat oda,mert most még csak az Aeolus...

Már nem!A Walter Travel is utaztat már oda!!!! icon_smile.gif

https://waltertravel.hu/modules.php?name=Parga

# 1618
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89028 Üzenet linkje2009-01-30 18:48:27 

Nem hiszed el,de pont most olvastam a Parga topikban,és csak az a baj,hogy spsem hallottam még erről az irodáról.De holnap elkezdem a tájékozódást...ugyan Thasszos már évek óta talonban van,meg ki tudja mit hoz a gazdasági válság,de ez most nagyon felcsigázott!Tudsz valamit erről a Waltersről?
# 1619
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89029 Üzenet linkje2009-01-30 18:54:45  Válasz a #89028. hsz-ra Előzmény #89028

A honlapján van egy üzenőfal, valaki a tavalyi nyaralást dícséri. A kérdés, hogy saját vagy más iroda útjait értékesíti? Lehet, hogy megint belebotlasz az Aeoulus-ba, csak nem közvetlenül.
# 1620
Anyuci68
Törzstag
Törzstag
520 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89030 Üzenet linkje2009-01-30 18:58:31  Válasz a #89026. hsz-ra Előzmény #89026

Én 2007-ben Thassos-sal voltam így. Mikor már nagyon menni akartam, és néztem a Bella Tours ajánlatait, talán pont valamelyik fórumon olvastam, hogy megy az Apollon is. Hirtelen felindulásból felhívtam az irodát, elküldték az árlistát, aztán mentünk az irodába, majd nyáron Thassosra. Nem bántuk meg.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 107 108 109 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu