Szia. Nafplionban celszeru letenni az autot valahol a buszvegallomas kornyeken, es onnan nezelodni, az erodhoz is onnan van a feljarat. Szerdan es szombaton mashol van piac ,a szombati van kozelebb a varoskozponthoz, de hogy pontosan hogy talalod meg autoval (es minden egyebet) nagyon szivesen elmondunk, ha bejottok hozzank az irodaba...hiszen ezert (is)vagyunk itt.
Agi
A Culture Travelt én is tudom mindenkinek ajánlani, mert a lányok kedvesek, a programok gazdogok, Ági a buszon rojtosra beszéli a száját az utasok legnagyobb örömére és megelégedésére, hiszen már a buszon elkezdhetjük így az ismerkedést a látnivalókkal és történetükkel! Nekünk is bejött, csak azt sajnálom, hogy Athénban nem velük voltunk...
AgniTolo: olvasgattam a blogod, örülök hogy így belelendültél Jó lehet ott élni, irigykedem kicsit
Sikeres, eredményekben gazdag boldog új esztendőt is kívánok (kicsit megkésve ugyan) Nektek! Jó munkát, jó szervezést!
Szia. Nafplionban celszeru letenni az autot valahol a buszvegallomas kornyeken, es onnan nezelodni, az erodhoz is onnan van a feljarat. Szerdan es szombaton mashol van piac ,a szombati van kozelebb a varoskozponthoz, de hogy pontosan hogy talalod meg autoval (es minden egyebet) nagyon szivesen elmondunk, ha bejottok hozzank az irodaba...hiszen ezert (is)vagyunk itt.
Agi
Szia Ági!!!!
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál nekem...
Már be voltam parázva,hogy senki nem vesz észre
Én megtiszteltem a fórum társaimat azzal,hogy végigolvastam mind a 169 oldalt azért,hogy ne kérdezzek butaságokat...
Azért is gondoltam,hogy többen fognak válaszolni nekem a kérdésemre,de hát meglepetésemre jött egy privi és te válaszoltál...
Ennek nagyon örültem...
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer nektek a válaszokat és igérem, hogy találkozni fogunk...
Ezt nem fogod megúszni,hogy ne nálad fizessük be a fakultatív programokat
Szia Ági!!!!
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer nektek a válaszokat és igérem, hogy találkozni fogunk...
Ezt nem fogod megúszni,hogy ne nálad fizessük be a fakultatív programokat
Üdv:Robi
Szia. A programokat ugyan nem nalam, hanem az ibuszos kolleganonel (Krisztanal) fogjatok befizetni minden valoszinuseg szerint...de attol persze kerdesekkel barmikor johettek hozzam is
Agi
Parkolóról nincs infóm, de Nafplionban szinte minden egy helyen van, 5-10 perc séta a piac, a buszmegálló, a Palamidi erőd (oda pl kell min. 20 perc felmászni). AZ óvárosban gyönyörűek a leanderrel futtatott utcák, a kikötő, a sétány a félsziget körül.
Ha van szabad órád, keresd meg a beszámolómat a környékről...
Parkolóról nincs infóm, de Nafplionban szinte minden egy helyen van, 5-10 perc séta a piac, a buszmegálló, a Palamidi erőd (oda pl kell min. 20 perc felmászni). AZ óvárosban gyönyörűek a leanderrel futtatott utcák, a kikötő, a sétány a félsziget körül.
Ha van szabad órád, keresd meg a beszámolómat a környékről...
Üdv: ajken
Köszi szépen...
Nagyon szép kis város lehet, szupi kis képek vannak róla...
Hú de sétálnék már ott!!!!!
Köszi szépen...
Valoban nagyon szep, es amellett erdekes varos sok latnivaloval, es erdekes tortenelmi multtal. (A Blog-oldalon is van rola nehany info.)
Ma itt 22 fok vok volt es ragyogo napsutes, lehetett napozni !!!!!
Köszi szépen...
Valoban nagyon szep, es amellett erdekes varos sok latnivaloval, es erdekes tortenelmi multtal. (A Blog-oldalon is van rola nehany info.)
Ma itt 22 fok vok volt es ragyogo napsutes, lehetett napozni !!!!!
Szia!!!!
Igyekszem mindent elolvasni róla amit csak tudok...
Meg a félszigetről is
Most megyek elősször júniusba Görögországba,remélem jó időnk lesz