JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Én 1999-ben végig jártam nagyon szép helyek vannak nem fogsz csalodni némely öböl olyan mintha karib tenger mellet lennél.Olyan gyönyörü a tenger
Szia ercske nektek menyibe került?Mert én is velük szemezek. vagy Aeolus nekik is jó áraik vannak.Én a szlovákbol indultam ki de ezt nem nagyon lehet követni mert ma láttam EU-.t305-ért
Tényleg nagyon klassz az egész félsziget. Voltunk már Toroniba is ott is jó volt. Akkor voltunk Sartin mert onnan indult a haj kirándulás. Volt egy pár óránk nézelődmi akkor is amikor haza indultunk mert ott pihentek a sofőrök. Az furcsa volt , hogy volt olyan bolt ahol tudnak magyarul. De ez csak könnyebbség. Igazából nekünk a lényeg , hogy a tenger tiszta átlátszó legyen sokat búvárkodunk. A párom szigonnyal megfogja a vacsorát/ halak, polip /. Tavaly Marmarason annyit sikerült fogni , hogy még a szomszédokat is meghívtuk vacsorázni. Van egy kétszemélyes felfujható kajakunk azt imádom azzal szoktunk batangolni a partmentén nagyon klassz. Úgynézki újabb családot sikerült megfertőznöm Görögországgal pedig csak meséltem róla és úgy döntöttek ők is jönnek. Így heten vagy nyolcan megyünk. Várjuk nagyon igazából ez élteti az embert a sok munka mellett sajna egyre sza-abb a helyzet.
Ez nem sz... egyszrüen f.. .Engem nem rugtaki csak kijelentett a"FÖNÖK" igy sikerült egy kijelentett munkahelyen dolgozni.Igy februártol fekete munkás vagyok.Sajnos ez se jó,.A pénzem ugyan az csak hááááááááááát igy nyugdilyas éveimbe még rá kell huznom
És Sartin kockára fogom pihenni a fejem.A válság 320-ig nem fáj max kevesebet vacsorázok.De marha jó lenne ha vissza térne a rendes kerék vágásba.PONT mint tavaly volt.230-ra
A Csütörtöki Görög estre meg menjetek el, mert az szerintem nagyon jó, Paralián is voltunk Görög esten de az nálam nem volt nyerő. Itt a bor is sokkal finomabb volt, csak felemeled a kancsódat és már hozzák is a következőt, másnap pedig nem vagy másnapos tőle. A táncosokon pedig lehetett látni, hogy élvezik a táncokat és nem nyűg nekik. Nagygon jó volt.!
A Sassosnál 65 euró/nap, ha 3 napra bérlitek napi 50 euró. De azt hiszem volt kisebb quad is, az nem tudom mennyi. Ha sérül a quad, ki kell fizetni. Nem olcsó dolog, az autóbérlés olcsóbb.
Szia Erika!
Egy napra 40 euró és 100 km-t lehet menni, ha többet megy valaki +pénz kilométerenként. 3 naptól van korlátlan kilométer, de ugyanannyiba kerül és teljeskörű biztosítás van. A főutcán, az utazási iroda után van, ugyanabban az oldalban, de könnyű megtalálni, csak ez az egy van. Látom, hogy meggondoltátok magatokat és Sarti az uticél. Walter Travellel mentek?
Szia Frézia! Hát igen lemondtunk Karpathosról Jól felemelték az árát. Úgy gondotuk ezér az árért inkább lehet , hogy kétszer utazunk első uticél Sarti a második pedig valami last minut ami éppen megtetszik. Igen a Walter travelt szemeltük ki. Esetleg ismered őket? Telefonon beszéltem velük nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Hét elején pontosítunk a barátokkal és lefolaljuk a Michalis apartmanba mennénk. Az pedig szerintem kedvező , hogy 11 napra mennénk. Mint már írtam pár napot motorozgatással szeretnénk tőlteni. Marmaraszig derítenénk fel a tengerpartot. Ti merre terveztek idén? Szia Erika