Ma befizettük az előleget az Aeolusnál Lesvosra.
Június 10-23-ig nyaralunk a Blue Sea apartmanba. Kaptunk 18% kedvezményt, busszal megyünk és komppal és így is jövünk vissza. A teljes vételár 190 470 Ft négy főre. Ebből három fő teljes ár és a negyedik csak az út árat kellett fizetni.
Na most kereshetem a helyeket hova is megyünk kirándulni, ja és képeket is kereshetek amik majd nem tűnnek el.
Repülős út van-e és milyen áron és hány napra?Mert ez 4 személyre 190000 ezerért 13 napra hihetetlenűl olcsó szinte nehéz elhinni.Úgy szüz-ámen cakum-pakk??Mennyit kellett most leperkálnotok?Ja és hová mentek helyileg?
Ez nem igaz! Láss csodát. Vissza jöttek az elpárolgott képeim amit a topicba felraktam.
Mondjuk ez nekem magas, mint tyúknak a nagylétra...
Jox, te mint ehhez értő, hogy van ez? Örülök neki,csak nem értem.
Te még mindíg itt tartassz...?
Már az elején leírtam, hogy nem töröltük a képeid.
Nem tudtad, vagy nem akartad ezt megérteni, elfogadni, elhinni...
Tehát leírom újra, de többször nem:
Az a szerver ahova feltöltötted a fotókat (kepfeltolto.hu), valószínűleg nem üzemelt vagy csak részlegesen üzemelt pár napig. Ez idő alatt nem jelentek meg a belinkelt fotóid (sem a tiéd, sem pedig másé, aki ugyan oda töltötte fel a képeit) a Fórumon.
Nem akarok senkit megsérteni, de kicsit unalmas már ez a képeltűnéses hisztéria...
Már az elején leírtam, hogy nem töröltük a képeid.
Nem tudtad, vagy nem akartad ezt megérteni, elfogadni, elhinni...
Nem akarok senkit megsérteni, de kicsit unalmas már ez a képeltűnéses hisztéria...
Itt nincs semmiféle hisztéria,én semmiféle ilyesmit nem is gerjesztettem.
Én érdeklődtem és tisztességesen kérdeztem.Most pedig örültem annak,hogy újra láthatók a képek.Lényege ez. ...És itt tartok még mindig
kedves Jox Admin.Valószinűleg nem tudtam megérteni a dolgot,de nem szajkóztam azt,hogy a ti törlésetek tehette egyedül azt ami volt.
Lehet hogy neked unalmas volt, nekem érdekesmód nem,viszont ellentétben Te veled én téged nem akarlak megsérteni.Nem lehet az ,hogy te liheged túl már ezt a dolgot evvel a hozzászólási modorral!?