Dehát a kompnak nem mindegy hány órát megy? És három óra azért nem olyan sok...
A kompnak talán mindegy, de az üzemeltetőjének már nem
Korábban írta itt valaki, hogy Fiscardóba, melynek távolsága a Zakintosinak csak kb 1/3-a 30 €-ért visznek el egy kocsit, + az utasok, oda-vissza tehát kb 80 €.
Szted mennyi lenne a fizetőképes kereslet egy Zakintosi járatra?
És az mennyire lenne rentábilis?
Mert a komp üzemeltetés is egy gazdasági vállalkozás, akkor műxik, ha gazdaságos, nem véletlen, hogy tkefára is csak 2 járat van naponta, és a szezon közeledtével sűrüsödnek a járatok.
És akkor még szó sem esett arról, hogy Neked mennyi időd lenne Zantén?
Talán egy Mythos beleféne, ha kellő huzatod van
Persze akkor sincs gond, ha nem értesz egyet velem; csináld meg Te a járatot, az Únioban erre is van mód.
Na jó, azt hiszem talán igazad lehet. Nem sokan vennék igénybe. És talán hamar be is csődölne. Ezt elfogadom
De akkor azt mond meg nekem, Kefáról miért nem indítanak hajókirándulást Zakyra, ha Zakyról Kefára pedig indítanak?!
Mert ezt aztán tényleg nem értem...
Úgy érzem ennek a kérdésnek a megválaszolásában nem én vagyok az illetékes, talán azt tudnám javasolni, hogy az Argostoli-i kikötőben végezz egy gyors közvélemény kutatást a bizonyára szép számban fellelhető hajó és komp tulajdonosok körében természetesen a legmodernebb kutatási ismérvek figyelembevételével és alkalmazásával.
A végeredmény kiszámításnál viszont feltétlen javaslom a variációs koepicienssel való felszorzást, különben valszeg fals eredményt kapsz
firkamano!
A felső kép szerintem nem is Nidrin készült, a középső a főváros feletti Cape Girapetra (Girapetra fok), és az Ag. Ioannis beachtől a Gira beach felé húzódó partszakasz jobbkanyarjában készült, a legalsó fotó meg tényleg Nidri,vagy max. Perigiali, esetleg a kettő között, de annyira "agyonsminkelték", hogy csak nehezen felismerhető, és olyan kis felbontású, hogy nem látni rajta, hogy az nem homok, hanem szezámmag és apró kavics. De az itt nyaraló kölköknek nem láttam, hogy gondja lett volna vele. Inkább a víz alja kiszámíthatatlan, kövek és egyebek tarkítják (meg nem kevés szemét, de az az egész keleti part vizeire jellemző), bizony elkél a strandcipő használata, mondjuk én szandiban is elvoltam.
A felsőről meg csak azt tudom hogy Lefkadán van, szerintem nem Nidriben, de olyan szép a víz szine, muszáj volt ide betennem. Nekem ez jelenti az igazi tengerpartot