Szia Roniq!Tudod mi is Plataniasba megyünk!!!!!!!!!!De jó neked,már nincs olyan messze,mindjárt indultok!!!!Az egyik ismerõsünk most 26-án indul,az õ gépük du-n 2-kor indul és csak tegnap tudták meg.Ti már ilyen elõre tudjátok az indulás idõpontját?Ha megjöttél remélem mesélsz majd egy csomót!!!!!!!!!Melyik apartmanba mentek?
sziasztok!
kellemes péntek délutáni csevejt mindenkinek! látom/olvasom jól elvagytok!!!! végre nyár van egy kicsit odakint, és mégis inkább "hellasz-oztok/unk" mindjárt 13 óra és letelik mára a munkaidõ, rohanok ki a levegõre
András! remélem sikerül megalkotni az albumot.... vagy már fent is van?! köszi az újabb fontos infókat!!!
további kellemes napot és hétvégét mindenkinek!
üdv
tizenvalahányév alatt bejáratott szállodámba , http://katrin-hotel.gr/en/ , (-ha netán valakinek kedve támadna oda menni
jobban jár , ha rajtam keresztül foglal )
Szia Antero!3hét Kréta?! Csakis irigyelni tudlak!!!Nekünk a munka miatt még a 11nap is problémás.Életemben nem voltam még 3hétig szabin.Remélem egyszer majd én is megtehetem,hogy az üzlet fele sem kell néznem,megy minden mint a karikacsapás.Most nem ez az idõszak van és valószínû a bejelentések miatt jövõre még szabira sem megyek.Nem a vállalkozók idõszaka jön de ez már más fórum.Szóval Antero szerencsés vagy!
... tizenvalahányév alatt bejáratott szállodámba ...
... Ny.-Kréta - szeptemberre maradt ...
És még nem jártál Kréta nyugati részén...?
Mi eddig 4-szer voltunk Krétán, legelõsször csak egy hétig, ekkor 3 napra béreltünk autót, de ez alatt a 3 nap alatt kõrbejártuk az egész szigetet.
Aztán pedig már többször is.