Lityi!
Itt vagyok teljesen függő vagyok amikor tehetem már is bekapcsolom a gépet!
Írtam Áginak lefoglaltam a szállást Ifigénia emeleti.Remélem vissza ír és minden rendbe lesz
Én is napjában többször is benézek amikor nem dolgozok.Mindíg várok valami újat,de már az is jó érzés amikor valaki fent van és ugyanúgy várja a nyarat mint én.Örülök,hogy sikerült választanotok,akkor már csak türelmesnek kellene lenni ami igen nehéz.
Ezzel teljesen így vagyok Én is!
Már nogyon várom,hogy egy másik szigete is megismerjek Korfu után.Azt hiszem mindíg van valaki aki új információval szolgál,pedig már nagyon sok mindent megtudhattam a többiektől!
Ezzel teljesen így vagyok Én is!
Már nogyon várom,hogy egy másik szigete is megismerjek Korfu után.Azt hiszem mindíg van valaki aki új információval szolgál,pedig már nagyon sok mindent megtudhattam a többiektől!
Tavaly mi is ezen a szép szigeten nyaraltunk, Limenasban volt a szállásunk, a Popi's apartmanban. Csak ajánlani tudom a szigetet és ezt az apartmant is!
Ha valakinek kérdése van, szivesen segítek (ha tudok)!
Hali! Meg tudnátok nekem mondani, hogy van-e Skala Potamiasban orvosi rendelő? Ezt még nem sikerült kiderítenem és én egy rettenet aggódó anyuka vagyok....
Hali! Meg tudnátok nekem mondani, hogy van-e Skala Potamiasban orvosi rendelő? Ezt még nem sikerült kiderítenem és én egy rettenet aggódó anyuka vagyok....
Kórház.
Nincs kórház a szigeten. A Prenosban levõ egészségügyi létesítmény az egyszerûbb esetek orvoslását tudja ellátni. Komolyabb sérülések, betegségek esetén a komphajók menetrendszerinti járatain mentõk szállítják a vendégeket a kavalai kórházba. Kivételt képez, ha éjszaka történik valami rendkívül súlyos dolog. Ekkor létezik egy SOS. járat, aminek a költsége 300 Euró. Ezt a betegnek kell megelõlegezni, amit késõbb a biztosítótól tud visszaigényelni. Fontos tehát, hogy minden kiutazó vendég rendelkezzen a nyaralása idejére megkötött poggyász- és balesetbiztosítással. Annak használatáról még otthon tájékozódjon!
Köszi szépen, ezt én is megtaláltam, de én nem kimondottan kórházra gondoltam, csak olyan "egyszemélyes" orvosi rendelőre, amiből pl. Sartiban van vagy tíz.
Köszi szépen, ezt én is megtaláltam, de én nem kimondottan kórházra gondoltam, csak olyan "egyszemélyes" orvosi rendelőre, amiből pl. Sartiban van vagy tíz.
Sziasztok!
Thassoson nincs olyan orvosi rendelő, mint Sartin. Egyetlen egészségügyi központ van, ahogy ezt már előttem leírták.
Gyógyszertár van Skala Potamiában. Viszont a tavalyi ingyenes kiadvány, amit a szigetről hoztunk, felsorol néhány orvost a szigeten telefonos elérhetőséggel, ha segítek vele, begépelhetem valamikor.
D.
De rendes vagy, de csak ha tényleg nagyon ráérsz, esetleg majd priviben vagy emilben. Júliusban mennénk, úh. addig teljesen ráér.
Köszönöm szépen előre is. km
Kedves babr24!
Limenast és a popist tudnád hasonlitani valamelyik közismwertebb nyaralóhelyhez-nagyság,boltok,éttermek,pékségek száma,part,házak nagysága sürüsége stb szempontra gondolok-.Tudod,mindenkinek más a nagyon jó,azért kérem! Köszi