Cserrobi, látom a hátralévő napok számát... hogy irigyellek!!!!!!! Ez a kép tényleg nagyon jó! a kettővel ezelőtti, fentről készült viszont tényleg szuper!!!! )))
Dehogyis!!! Majd meglátod pillanatok alatt elszalad... én épp akkor államvizsgázom, amikor Te Toloban sütteted a hasad a napon!
Kész "irigységhalom" vagyok!
Akkor te sem uncsizol...
Úgy néz ki hogy a tranzitszállásunk Platamonasban lesz oda és vissza is és akkor nosztalgiázni átmegyünk Nei Poriba...
Lenézünk a strandra megnézzük Dorát és vacsizunk egy jót..
Nézzetek fel Paleo Panteleimonasba is, ha lesz időtök egy kávéra, olyan csodálatos az a falucska és Platamonasból nagyon könnyen elérhető... Ha benéztek a Dorába... ( remélem jövőre megyünk mi is megint! Bízom benne, hogy nem találja ki a nagy fiam, hogy akkor ő nősül. )
Igyekszünk mindent megnézni főleg,hogy van tranzitszállás..Így nem kell rohanni,hanem szépen komótosan mindent megnézünk....Tavaly sötétben átszáguldoztunk Macedónián,de most világos lesz és ott is körbe szeretnénk egy kicsit pislantani....
Pénteken foglaltunk Nei Poriba utat, augusztus első hetére, az Apollon traveltől a Dora apartmanba.
Most kaptam egy telefont egy ismerőstől, hogy ők is foglalni akartak ma, de az utazási iroda lebeszélte őket erről , mivel az Euro átlépte a lélektani határt, és az utakat a katalógus ártól 40-60 %-al megemelik.
Azt mondták nekik, hogy inkább maradjanak itthon, mert így jobban járnak...
Azt hiszem, hogy holnap bemegyek, és rákérdezek, hogy akkor mi van, mivel annyit közöltek még velük, hogy akik eddig foglaltak, ők lesznek a legnagyobb vesztesei......., hogy miért, azt már nem tudom, de ideges lettem egy kicsit.
Máshol is ez a helyzet, vagy csak Szegeden?
Annyival szeretném még kiegészíteni a tegnap este leírtakat, hogy nem az Apollon travel beszélte le a barátainkat az útról, hanem az egyik szegedi utazási iroda alkalmazottja. / Nagyáruház, a mozgólépcső mellett, a nevüket sajnos nem tudom. /
Ez számomra azért is volt érdekes, mert mi a foglaláskor / Adria tours / direkt megkérdeztük, hogy a katalógusártól mennyivel térhetnek el, egy esetleges emeléskor.
Akkor azt mondták nekünk, hogy az Apollon az , aki, ha emel is, max 10%-ot, ezért is ajánlották őket, a többivel szemben.
De mindjárt fel is hívom őket, csak várom, hogy kinyissanak.....
Itt is vagyok...
Beszéltem az Adria tours-al, és teljesen meg voltak lepődve, hogy, hogy mondhattak ilyet az egyik utazási irodában , mikor ilyenről szó sincs, még akkor sem, ha az Euro az egekbe szökik, sőt, meg vannak győződve arról, hogy ez csak egy átmeneti állapot!!
Azt mondták, hogy nyugodjak meg, ha emel is az Apollon, akkor tényleg csak is 10%-ot!!!-de ez sem valószínű, mivel rájuk nem jellemző az év közbeni emelés!!!
Azt, hiszem, hogy most már nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban...
Remélem senkinek nem okoztam aggodalmat túlságosan, magamom kívűl....
Sziasztok semmi gond nincs most beszéltem az Appolonnal a mostani árrakat garantálják egész nyáron bár mennyi legyen az EU meg probálom az Aeolust és máris folytatom