Szia itt is firkamano
Igen, az egész Korfuval kezdődött, utána Rodosz, Kos és Kréta lett. (hosszú történet
Mindenképpen Nyugat-Kréta érdekel, és tényleg elég szűk a kínálat, azt hiszem lefoglaljuk. Természetesen megírom nektek, hátha mást is érdekel. VIszont a BUdavártoursos oldalon nekem nem műxik az online tájékoztatás, pedig régebbi kínálatukban rengeteg Nyugat-Kréta volt, idén nem talált még ilyen desztinációt. Meg akartam kérdezni, hogy idén lesz-e vagy nem is várható, de egyelőre nem megy.
Megnézed Te is esetleg, hátha nálad működik.
Köszönöm. Ha tavaly ennyi volt nekik, akkor nagyon sokat csak nem emelnek, nem?
Zsokri!
Nekem az oldal bejön, eljutok oda, hogy kéne név, email, tel-t adnom, de nem mertem beírni, fel ne hívjanak vagy mi, rögzítik a beszélgetést is
Amiket írtál szigeteket, nyugat kréta a legjobb és legszebb!!!
Budavarnal akciósan 84 ezerért látok hotelt...
Még nem jártunk Krétán,tudom utána lehet nézni,de ha valaki ír nekem Stalisról egy két mondatot jó lenne,mert ez lenne a második hely amit szívesen negnéznénk,ha módunk lesz majd rá.Ja és melyik iroda utaztat oda viszonylag elfogadható árakért?
Köszi:
ÖÖÖ
Hát augusztus közepe, Nyugat-Kréta: ez biztos. Namármost az ötkontinensnek egy elfogadható apartmanja van, elvileg a budavárnak lehet majd több is, a régebbi ajánlatok közül van vagy négy. Fogalmam sincs, írok nekik azért levelet, mit szeretnék, hátha adnak valami biztosat.
Hurrá Nyaralunk -nál látom.
Miért pont oda szeretnél menni? Mondjuk egy másik település ami mellette van, és híres irodák szerveznek oda utat, az nem jó?