Utazási irodák
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
Hozzászóló Üzenet
# 1696
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89626 Üzenet linkje2009-02-06 09:05:34  Válasz a #89589. hsz-ra

Sarti, és repülő? Háát, erre nem tudok mit mondani.
Szerintem autó lenne a legkényelmesebb a repülőn kívül.
Viszont Sartit annyira olcsón meg lehet kapni buszos úttal, hogy ha repülősen akarod, akkora ráfizetés, hogy azért már egy ezerszer szebb szigetre eljutsz. Ez persze csak az én véleményem, ha nektek Sarti a cél, akkor nem is próbállak lebeszélni icon_smile.gif

Ha kell még bármiről infó, szívesen segítek, pont most állítok össze egy ismerősömnek lehetséges nyaralási terveket, képekkel, árral, ha gondolod szívesen elküldöm neked emailben ha készen leszek icon_biggrin.gif Persze csak ha nem ragaszkodtok Sartihoz.

Illetve még annyit elmondanék, hogy én azért vagyok szigetpárti, mert ott minden part más, nem csak egy hosszú partszakasz van, mindenféle part megtalálható mindenféle homokkal kaviccsal sziklával, és mesébeillő strandokat lehet találni a híres szigeteken icon_smile.gif Éééés, elérhető áron van! icon_smile.gif És olyan jó körberobogózni egy kis szigetet icon_smile.gif És nagyon kevés magyar van, a strandokon nem is szoktunk találkozni velük...

# 1697
Virágtündér
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89629 Üzenet linkje2009-02-06 09:33:09  Re:

Illetve még annyit elmondanék, hogy én azért vagyok szigetpárti, mert ott minden part más, nem csak egy hosszú partszakasz van, mindenféle part megtalálható mindenféle homokkal kaviccsal sziklával, és mesébeillő strandokat lehet találni a híres szigeteken icon_smile.gif Éééés, elérhető áron van! icon_smile.gif És olyan jó körberobogózni egy kis szigetet icon_smile.gif És nagyon kevés magyar van, a strandokon nem is szoktunk találkozni velük...[/quote]

Sartin és környékén is ugyanígy lehet találni mindenféle partot, ha szánsz időt a keresésre. Tavaly nagyon sok szép helyet bejártunk. volt ott sziklás part, homokos, kavicsos tengerpart, és nagyon szép homokos partok, átmentünk a kis földúton ami leválaszt egy kis "tavat" a tengertől....
azért Sartira elmenni szerintem olcsóbb mint egy szigetre,
de repülővel? hát szerintem is legalább annyi lenne a repülőjegy, mint maga a szállás

# 1698
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89630 Üzenet linkje2009-02-06 09:55:47  Válasz a #89629. hsz-ra Előzmény #89629

Szia Virágtündér! Mere felé van az a tó tenger találkozás? Köszi Erika
# 1699
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89631 Üzenet linkje2009-02-06 09:57:49  Válasz a #89531. hsz-ra Előzmény #89531

Eddig annyi mindenben segítettetek már, remélem én is valakinek a hasznára lehetek icon_smile.gif
laca: én ajánlanám neked Stavrosban a Rendina beach-et. Szerintem abszolút kultúrált, és nagyon jó helyen van. Nem teljesen bent a központban, viszont közel a parthoz. De a központ is gyorsan elérhető. A Dias Zeus utaztat oda. Elvileg vannak képeim is a környékről, de momentán még nem tudom hogyan lehet itt beilleszteni icon_smile.gif icon_redface.gif
mindenesetre itt találod.
http://www.diaszeustravel.hu/index.php?id=uticelok/stavros

# 1700
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89632 Üzenet linkje2009-02-06 10:03:43  Válasz a #89531. hsz-ra Előzmény #89531

Ja most nézem, Ti autóval mennétek, de még így is, a Zeusz honlapján van egyéni szállásfoglalási lehetőség.
Nem szaporítom a szót, s közben meg is néztem, hogyan lehet képet csatolni, weboldalról, olyanom meg nincs. Ha érdekel és dobsz mélcímet, akkor otthonról minden pózból lefotóztuk, tudok küldeni icon_smile.gif

# 1701
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89634 Üzenet linkje2009-02-06 10:30:50  Válasz a #89632. hsz-ra Előzmény #89632

A DiasZeus nagyon jó áron adja csak aza partmant ha egyénileg utazol icon_smile.gif

Azért egy sziget sokkal másabb mint a szárazföld, olyan különleges hangulata van, de biztos a szárazföld is gyönyörű egyes részeken icon_biggrin.gif

Azért megcáfolnám azt, hogy szigetre eljutni drágább... busszal annyi mint Sarti. Lefkada például 30 ezerérti elvihető 1 hét busszal. Ez nagyon jó ár, és filmbeillő sziget, és ilyen strandokat egyik szárazföldön sem talál az ember. Szóval tessék mindent jól megnézni mindent ki lehet fogni olcsón. icon_biggrin.gif

(Apollon travel árlistából néztem)

# 1702
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89640 Üzenet linkje2009-02-06 10:44:44  Válasz a #89634. hsz-ra Előzmény #89634

Nem voltam még szigeten, de azt hiszem igazad van!
Mi is próbálkoztunk, hogy esetleg Sartiba visszamennénk repülővel - persze senkinek sem volt ilyen útja - azután számolgattuk, és nagyon nem éri meg. Akkor már egy sziget, messzebb icon_smile.gif Amint látod a másik fórumon merre nyomulok icon_redface.gif

# 1703
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89641 Üzenet linkje2009-02-06 10:53:41  Válasz a #89640. hsz-ra Előzmény #89640

Szerinted firkamanó érdemes most lefoglalni, vagy várjak még, hátha más is utaztat arrafelé? Úgy láttam a budavártours kínálatában régebben több volt arrafelé, de most nem találok ilyen desztinációkat (meg megondom őszintén azon a honlapon elég nehezen igazodok ki)
# 1704
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89643 Üzenet linkje2009-02-06 11:35:49  Válasz a #89641. hsz-ra Előzmény #89641

Zsokri!

Érdemes előfoglalásban megvenni a nyaralást. Utána már csak drágább lesz, akínálat meg nem növekszik.
Saját szervezésben Krétára el lehet menni wizzairrel, már 50 ezer odavissza illetékkel/fő. Ez csak pár időpontban van amúgy 60 ezer.

Onnan busz visz Chaniába, és ott egész olcsón van szállás.
Szóval magánszervezésben átszállások nélkül is megoldható.

De ha az 5kontinens tényleg annyiért adja Nyugat Krétát (49 ezer FT), akkor nem szabad kihagyni, és arra én is befizetek szeptemberben icon_wink.gif
Remélem válaszolnak hamar neked icon_biggrin.gif

# 1705
Virágtündér
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
29 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89644 Üzenet linkje2009-02-06 11:41:16  Válasz a #89630. hsz-ra Előzmény #89630

elindultunk Sartiról sikia irányába, Toroni felé. Van ott egy olyan rész az út bal oldalán,amit sokan fényképeznek, mert a nagyon meredek hegyoldalban van egy homokos út. ezután még egy kicsivel odébb de talán még Toroni előtt /ha jól emlékszem/, van egy eléggé lefelé lejtős kanyar, ahonnan rálátni erre a kis feltöltött útra amivel kis tavat képeztek ki/szerintünk/. A tavalyi "Megint Sarti" fotóalbumomban a 77. képem. Fenntről az útról nem olyan érdekes,, de rászedtem a férjemet hogy nézzük meg, lementünk megnézni, van ott egy öböl, pont akkor volt naplemente, nagyon szép volt, ahogy a két hegy között lement a nap
# 1706
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89661 Üzenet linkje2009-02-06 12:40:53  Válasz a #89641. hsz-ra Előzmény #89641

Zsokri!

Kefalonia 59000 Ft repülővel 1 hét. 2 hét: 97 900 Ft.
Zakynthos 55 600 Ft egy hét repülővel

Persze hozzájön plussz illeték is, mint mindenhol máshol.
Gyönyörű sziget, Kefaloniát jobban ajánlom.

El lehet jutni nem olyan drágán is icon_smile.gif

Korfu a legolcsóbb: 41 900 Ft

Igaz ez nem augusztus közepén érvényes. De szerintem Kréta is ha 50 ezertől van, akkor amikor te szeretnél menni, 80 ezer lesz icon_sad.gif

Buszos út??

# 1707
Zsokri
Aktív fórumos
Aktív fórumos
381 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89672 Üzenet linkje2009-02-06 13:45:16  Válasz a #89661. hsz-ra Előzmény #89661

Igen firkamanó, én is nézegettem ezeket, gyönyörű helyek, de a természeti adottságokon kívül nem annyira találtam "romokat" ráadásul Zakhyntosról azt is olvastam, hogy angolok törzshelye icon_sad.gif Mindenesetre, mindent kikockáztuk, és Kréta lesz a nyerő úgy tűnik. Mivel oda csak repülő megy, ezért érhetően azzal, eddig mindig busszal voltunk, kipróbálnánk így is. (uhh tavalyelőtt kifogtunk egy olyan magyar családot-baráti társaságot a buszon, hogy csak na)...
# 1708
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89675 Üzenet linkje2009-02-06 14:05:26  Válasz a #89644. hsz-ra Előzmény #89644

Köszi biztos ellátogatunk oda.
# 1709
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89684 Üzenet linkje2009-02-06 16:19:34 

Sziasztok!

Lehet, hogy én vagyok a béna, de sehogysem találom az Aeolus honlapján a 2009-es katalógust. Tudnátok segíteni, hogy feltették-e már? A másik kérdésem, hogy jól tudom, hogy minden utat Pozsonyból indítanak? (Még nem utaztam velük, csak látom a fórumozók véleményét, hogy viszonylag megbízhatóak és elég jók az árak).

Köszi előre is
Üdv
Bottakati

# 1710
Papamaci
Törzstag
Törzstag
647 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#89686 Üzenet linkje2009-02-06 16:27:54 

Szia bottakati azt nem tudm én sem hogy honnan indulnak de én úgy tudom hogy február közepén lessz fent de ha megirod hogy hova és mikor én nagyon szivessen el küldöm privibe én két napja megkaptam az új katalogusukat
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Utazási irodák
<   1 2 3 ... 113 114 115 ... 466 467 468   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu