Köszönöm, már közben böngésztem a beszámolókból is, képekből is, igazából utazási irodát nem találok aki szállás ügyben tud segíteni, és árban is elérhető....
Skiathos-ra két utazási irodát találtam, az egyik a Medici Travel, a másik az Oliva Travel.
A Medici honlapján pedig ez a leírás van a szigeetről:
Skiathoson nem találja meg a hagyományos görög kis falvakat – itt nem léteznek. A helyi lakosok a fővárosban laknak – Skiathosban, mely nyáron zajos turistaközponttá változik. Skiathos kikötőjét két részre választó kis félszigeten, az ún. Bourtzi–n valamikor erőd állt, ma kulturális központ. Skiathos-tól a főút a tengerpartig, kb. 15 km-re, egészen délre húzódik a kis öblök, partok által körülvett nevezetes Kukunaries part felé. Könnyen elérhetik saját közlekedési jármű nélkül is, hiszen autóbusszal (50 megállón át), a tengerpart mellett odajutnak, miközben megcsodálhatják a sziget gyönyörű helyeit, mint pl.: Megali Ammos, Vassilias, Achliades, Tzaneria, Kanapitsa, Kalamaki, Agia Paraskevi, Platanias, Troulos, stb. A sziget nyugati részén is találhatnak csábító helyeket – Banana Beach, Aghia Eleni (nudista strand, ahová el lehet jutni gyalog, autóval vagy a fővárosból naponta induló csónakkal is.) A csónak szintén jó választás, főleg mikor a sziget északi, durvább, sziklásabb részeire akarnak eljutni, mint például: Xámeno, Megalos Yialos vagy a leghíresebb skiathosi tengerpart – Lalaria-ra, ahonnan gyönyörű a kilátás. a környékre.
Remélem, sikerül jó nyaralást szervezni.
Üdv
Bottakati
Mi voltunk Skiathos-on 2 napot (mert véletlen ott ragadtunk.).
A sziget maga a Menyország, a szállások (mi kettőben is voltunk) maga a Pokol.
Az egyik apartman annyira szörnyű volt, hogy onnan megszöktünk szó szerint!
A másik egy Hotel volt, de jaj, arról sem mesélnék! Szó szerint életveszélyes volt a szobánk.
Találtam viszont egy nagyon kedvező ajánlatot neked. Az Aeolus-sal Skiathos Palace-t. Skiathos Palace
Sajnos a szigeten kihasználják, hogy sziget és hogy gyönyörű. Tudják, ha ott vagy máshol megszállni, máshol vásárolni nem tudsz, ezért minden drágább, mint a szárazföldön. Ez igaz az ételre, és a szállásra is.
Mi majdnem ezt a szállást fogaltuk le, de a repülő ára miatt ez füstbe ment. Az én ismereteim szerint ez a legjobb és a legolcsóbb szállás, mert eddig mindenhol máshol többszörösen drágát találtam csak.
Remélem tudtam segíteni. Ha van még kérdésed szívesen válaszolok
Én mindjárt megnézem ezeket a helyeket a saját
szememmel
Nagyon irígykedem Rád ezért, hogy mindjárt utazol erre a szép szigetre is. Én is voltam már Skythoson, de csak 1 napos kirándulás keretében Evia szigetéről. Gyönyörű! Nagyon hangulatos a fővárosa és mesések a strandok. Készíts majd sok-sok képet, olyan jó lesz nosztalgiázni!