Köszönöm a képet, de nem ilyenre gondoltam
Az én almás pitém nem így néz ki
Egyébként nem csak ezért megyünk át, hanem a híres strandokat és a Melissani barlangot újra megnézzük és megmutatjuk párom tesójának és menyasszonyának. És ha már ott vagyunk, teszünk kerülőt, és almáspitézüüüünk
Hol találtátok aszállást?
Mi szintén autóval mennénk július elején, de a szép strandok miatt nem a keleti, hanem kizárólag a nyugati parton kereek, de eddig nem találtam.
Ha tudtok valamit, írjátok meg lécci!!!!
Én a neten találtam olyat ami fent van illetve a Milos-i strand közelébe.
De én a keleti oldalon néznék, mert nagy a kínálat és olcsó is, és nem nagy távolság oda el autózni.
Én 15 euro/főért megyek, és Nikianába, picit kell csak felfelé menni és ott az út ami átvisz a túloldalra. Úgy néztem nincsenek olyan nagy távok, főleg autóval.
Mi tavalyelőtt Kalamitsin laktunk (nyugati part, középtájon) az Oneiro nevű apartmanban. A szállást a GREEKA oldalról foglaltam, de van saját honlapjuk is.
A világos színű épületben lévő két apartman volt kiadó, a rózsaszínben a tulajék laknak:
Ezt láttuk a teraszról ill. a hálószoba ablakából:
A Döme által ajánlott apartman nagyon szuper képek alapján, nekik is írtam nemrég, de icipicit drágább volt mint a Philippos, ezért nem azt választottuk.
Kónyu!
Sajnos a pitéről nincs kép, de idén csinálok, és felteszem. Kívülről nem nagy szám, de belülről... Párom még jobban odavolt érte mint én, ezért sem hagyhatjuk ki, egyébként Trapezaki-nál van, Pessadatól nem messze, szóval jó kis túra lesz, de MEGÉRI
Hogy érted, hogy nem mindegy hol fekszik az apartman?
Nekünk mondjuk mindegy, a legjobb persze ha pont középen van, így bármerre indulunk nem kell megtenni olyan nagy távot, de laktunk mi már Zakynthoson a sziget alján mégis mentünk a sziget tetejéhez nem egyszer. Mi még fiatalok vagyunk, szinte mindent buliként élünk meg
Lehet hogy pár év múlva már nem ezt írom, de jelen pillanatban annak örülünk, hogy ilyen helyekre eljutunk és nem válogatunk annyira, inkább csak ár szerint döntjük el mi lesz és hogyan
Ilyesmire gondoltál?
Persze mondjuk ilyen áron jobban örültem volna tengerrenéző szállásnak, de hát nem vagyok telhetetlen annyira
Mindkét fontos szempontot említetted.
Fekvés:
- látvány szempontjából (valljuk be, Nikiana környéke nem összehasonlítható Kalamitsivel - ez utóbbi fényévekkel szebb)
-"csillagtúrák" szempontjából (attól függ, mit akarsz megnézni, és persze hogy autóval-motorral vagy-e)
Aztán még nyílván van sok egyéb szempont is, ki-ki maga dönti el, melyik szempont élvez priorítást (pénz, ígények, lehetőségek, stb.). És még mielőtt valaki az "ígények" szóba belekötne, nem az esetleges ígénytelenségre gondolok, hanem arra, hogy ki az aki pl. sznorizni akar, ki az akit a hegyek vonzanak, kit a kolostorok, ki a homokos strandokat, ki a sziklást kedveli.
Nagyjából ezekre gondoltam.