Hát ez a doki is, de annyira nem jött be Mírának, hogy ha csak a rendelő felé mentünk már elbújt! ) A nagyobbik lánykámnak tetszett, de csak úgy messziről és mi meg erősen lebeszéltük róla, mondván elég öreg lenne hozzá...
Sziasztok!
Idén Nei Pori-t tűztük ki célul, a Kalliope apartman tűnt szimpatikusnak! Valaki tudna infót mondani róla? És, hogy hogyan érezte magát Nei Pori-ban? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Idén Nei Pori-t tűztük ki célul, a Kalliope apartman tűnt szimpatikusnak! Valaki tudna infót mondani róla? És, hogy hogyan érezte magát Nei Pori-ban? Előre is köszönöm!
Szia!
Javaslom, hogy ha van egy kis időd, akkor olvass vissza a tavalyi év azonos időszakára. Emlékezetem szerint ott több szó is esett róla február-május között.
Olyan július vége, augusztus elején tervezzük, ha minden jól alakul! De lehet majd az utazás kiállításon fizetjük be oda az utat! Tavaly is ott fizettük be a Sarti-s nyaralásunkat!
Sziasztok!
Mi 2006-ban voltunk a Kallipoe-ban, annak ellenére, hogy sokan nem szeretik én csak jót mondhatok el róla. A fotóalbumomban találsz sok képet az apartmanról.
Olvasd vissza az fórumot,sok érdekes dolgot találhatsz.
Sziasztok!
Új vagyok még ezen a fórumon, de nagyon örülök, hogy rátaláltam, ahogy olvasom itt kedves, segítőkész emberek vannak. Más fórumokon, amikre rábukkantam, egy-két éve nem is volt hozzászólás.
Már visszább olvasgattam, de sajna nem találtam bejegyzést a Kék-házról. Volt már ott valaki? Mi idén oda megyünk az Anett Tours-zal június végén.