Üdv Kónyu.
Nem értettelek fére. Tőled független amit írtam. Azért mert sokan ahogy visszanéztem a fórum hozzászólásaiban, az északiságra hivatkozva, úgy érzem tartózkodásukat fejezik ki, vagy legalábbis bizonytalanságukat.
Csupán erről van szó. Bár ha jól belegondolok a szigetnek talán az lenne a legjobb ha sokan nem mernének odamenni. Még sokáig megmaradhatna olyannak amilyen most.
Ez épp a főszezon vége, annak az árait meg nem ismerem. Nekünk 2 főre 2 hét apartman és busz épp 100 e Ft. De ez május 29-től van. Kérj árat egy utazási irodától is, akkor össze tudod hasonlítani. Nekem drágának tűnik, de hangsúlyozom, ez még nem számít utószezonnak, az épp a ti turnusotokkal ér véget. Utána sokkal barátibb árat kaphatnál. És akár helyben is válogathatnál - persze gyerekkel nem egyszerű.
Lambros!
Igen, valamiért Thassos még mindig egy üde színfolt, sok görög sziget az elvitathatatlan szépsége mellett is bizony néha eléggé túlterheltnek tűnik, félek, hamar elveszítik a varázsukat. De nem ez a fórum fogja zsúfolttá tenni, aki meg érdeklődik iránta, hagy kapjon egy kis segítséget, útbaigazítást. Aki meg Paraliát szerette meg, úgysem ide akar majd utazni.
Nixi007!
Csatlakozom Konyuhoz,nézz szét az irodák árajánlatában,majd utazási kiállítás és választ is kapsz.Sajnos ez a főszezon bizony nem olcsó!Mi junius 1től megyünk és bizony sokkal barátibb az ár.De nézz szét és március elején is dönthtesz,ha neten foglalsz.
Sziasztok.
Mlyik apartmanházat ajánlanátok:? Kony Ti már voltatok.
Mi szeretnénk nem túl zajos,de közelben a tengerhez szállást találni.
Bár Ágitól rengeteg infót kaptam,de mindenki véleménye érdekel.
Köszi
Katus
Véleményem szerint elég sok az 50 euro, bár tudom augusztusról van szó. Nézd meg a Familyhotels.gr -t. Ha a helyhez nem ragaszkodtok, vannak nagyon jó apartmanok, sokkal olcsóbban. /pl. Hatzigeorgiou hotel, Dalgiannaki apartman stb. /Meg persze próbálj meg alkudni is, mert szinte mindenhol engednek az árból. / Írtam priviben is./
Bár ha a fórumon visszaolvasnám az írásaizokat,biztos lennék benne,hogy megtalálnék minden infót.De így egyszerűbb
Mennyibe kerül a komp?
Melyik részén érdemes a szigetnek szállást keresni?
Mert jó lenne ha nem kellene autóznunk a szebb strandokhoz.
Irodával olcsóbb? Vagy ha helyben a tulajtól bérlünk?
Árak? Éttermek? Fakultatív programok?
Kösz
Katus
Na ez eszembe sem jutott.
Melyik részét ajánlod a szigetnek kónyu?
Gyerekekkel megyünk,jó lenne ha szép,homokos lassan mélyülő strandközeli szállásunk lenne
Katus