Köszönöm mindenkinek kifogom probálni őket az óriás palacsintátis. Még egy jó gyrossos hely kellene,és egy kis infó a Minolis apartmanról elöre is köszönöm
Tavalyelőtt voltunk a Prokopisban,csak jót tudok mondani ról,nagyon jó volt,én pont az ilyet szeretem!Jó lesz nektek!Mi az emeleti 4-es szobában voltunk.
Mi is így vagyunk ezzel, hogy lennénk már ott
Nem tudok semmit arról az apartmanról, mert mi amikor mentünk, akkor én kiválasztottam, hogy a Prokopisba megyünk, és igy nem nagyon keresgéltem mást. Tavaly meg nagyon megtetszett, így idén már nem akarunk próbálkozni másikkal
A Tietek melyik részen van?
Vadevezős, ti kb egy héttel előbb mentek mint mi. Meddig maradtok?
Azt szeretném kérdezni, hogy a Salatas valamint Apostolos apartmanokról mit tudtok?Volt valaki valamelyikbe?Ha lennének képek az jó lenne.Vagy hogy merre találhatóak.
Szia Killerlaca!
Mi tavaly az Apostolos apartmanban voltunk két hetet a szuterén részben.Ha az Apollonnal mész gondolom az idén is ott van szállás.A village részen van a tenger 1 perc séta,a központ is közel van.Boltok 50 méteren belül vannak és a pékség is.Mindenhez közel van és nagyon csendes helyen,mert kiesik a nyüzsis utcákról és így éjszaka tudsz pihenni.Egy egyszerű apartman,kívülről szép,belül csak a szuterénben voltunk,nem tudom milyenek az igényeid,nekünk a párommal nagyon megfelelt mivel csak aludni jártunk oda.Van egy zuhanyzó wc-vel,egy egyszerű konyhapult rezsóval,szekrény ,ágy meg fésülködő asztal tükörrel.Asztal a teraszon van ,ott tudsz kajálni.Ez a legolcsóbb az idén is ,én merem neked ajánlani,mi nem bántuk meg.Képek vannak róla a fótóalbumban a Frézia képei között.
szia!Én a kosmasban,már visszajáróként,az apartmanos már ismer.Nem voltam még rossz időben sartin,na egyszer esett öt percet az eső de utána nagyon jó idő volt.Jó nyaralást és kellemes időtöltést.A fórumon meg biztos összefutunk,igaz én csak a melóhelyemen tudok netelni egyenlőre.Szió.
Kedves Papamci!
Manolis-az emeleti középsőben voltunk
2007-ben kicsit félve indultunk el ezzel az új utazási irodával.De nagyon meg voltunk elégedve mindennel és az apartmannal is.Talán egy kicsit messze van az Ó-falu -tól.De egy kis sétától mi soha sem voltunk megijedve.
2003 -ba már voltunk Sartiban.Akkor éppen az ellenkező végén az Ó-falunak is a szélén.A Manolistól jobbra kb. 1 km-re szép tengeröblökre találtunk.
Csak ajánlani tudom.
Üdv.
Egyet még azért elfelejtettem. Az iroda félúton az Ó-falu irányában "Sithon travel" volt. Két fakultatív is elmaradt. Az egyik a buszos Halkidiki körút igénytelenség miatt.Lehet ha a Ó faluban fö terén levő a többi magyar iroda képviseletén fizettük volna be szerencsével jártunk volna.(Átirányíthattak volna oda bennünket a pénz visszafizetés helyett.Valószínűen a "konkurencia" lehetett a gond)A másik hajókirándulás inkább a hullámzó tenger miatt maradt el.
Ezt csak azért mondtam el,hogy érdemesebb a buszos kirándulást amott befizetni.