Szia a Dani rosszul emlékezett a beszállókártyán már rajta volt az ülés sorszáma tehát nem érkezési sorrendben adták a helyeket.Ha felmész a Dias Zeus honlapjára ott lehet venni,csak repjegyet Thessalonikibe ugy tudom hogy illetékkel együtt 58000ft De most már nektek mindegy mert már befizettétek az utazást.Az A mszterdami utat magatok intáztétek szállás stb....?
Igen. Volt a Sky-nél egy akció pár hete és így sikerült ilyen olcsón. A szállást még nem foglaltuk le hiszen azt is kikéne már fizetni, de a nyár még szinte el se kezdõdött.
Egyénileg neten keressük a szállást. Már kinéztünk párat csak foglalni kell. Majd augusztus vége felé, mivel okt-ben megyünk. Egy fõ per éj 8-10.000 Ft a szállás reggelivel, központban.
Nem olcsó....
Mi is a Sky Europe-al repülünk Rodoszra. Tavaly is velük mentünk Korfura. Nagyon rendesek voltak a légikísérõk. A gyerekek nagyon élvezték az utat mivel õk kiemelt figyelmet kaptak a hölgyektõl. Az elsõ szóra teljesítették minden kívánságukat. Nem utaztam még sokat repülõvel de ez nagyon meglepett. Minden társaságnál így bánnak a gyerekekkel? Vagy csak õk?
Ezzel kapcsolatban nem tudok válaszolni, mert mi egy fiatal pár vagyunk egyenlõre gyerek nélkül. De szerintem mindenhol rendesek, gyerektõl függetlenül is!
.Szia Kyra!Mi is többször utaztunk a sky europe-al nekünk is ugyan az a tapasztalatunk mint nektek.Mindig segitökészek voltak velünk,söt velünk légiutaskisérõ fiú
foglalkozott A pilota szakértelme is magas szinvonalu volt.Értette a dolgát.Viharba keveredtünk de gond nélkül lehozta a gépet.Nekünk szimpatikus ez a légitársaság.Ti mikor utaztok Rodoszra?