Szia Breki
koszi szepen az infot ha ma etestem a haztartasi kotelezettsegeken (halpucolas stb... )akkor nekiesem egy meglevo keppel es aztan majd meglatjuk....
nem igerek semmi de majd csak osszehozom valahogy mert az ellenkezoje azert eleg ciki lenne
Sziasztok!
Immáron ez lesz a 4. év, hogy Görögországban fogok nyaralni párommal. Ne volt nehéz beleszeretni ebbe az országban, aki járt ott, annak gondolom nem kell mondanom, hogy miért.
Idén Pargába szeretnénk menni, láttam képeket olvastam róla beszámolókat, szuper hely lehet.
Arra kérnélek benneteket, aki járt ott utazási irodával és busszal, kérem jelezze nekem, hogy milyen volt. Tudtommal csak a Walter travel és az Aeolus utazási iroda indít oda buszokat. Aki a fenti utazási irodákról tud véleményt írni kérem írjon!
Köszönettel Kozire Szombathely
Sziasztok!
Immáron ez lesz a 4. év, hogy Görögországban fogok nyaralni párommal. Ne volt nehéz beleszeretni ebbe az országban, aki járt ott, annak gondolom nem kell mondanom, hogy miért.
Idén Pargába szeretnénk menni, láttam képeket olvastam róla beszámolókat, szuper hely lehet.
Arra kérnélek benneteket, aki járt ott utazási irodával és busszal, kérem jelezze nekem, hogy milyen volt. Tudtommal csak a Walter travel és az Aeolus utazási iroda indít oda buszokat. Aki a fenti utazási irodákról tud véleményt írni kérem írjon!
Köszönettel Kozire Szombathely
Szia!!!
Egy kicsit eltévedtél!!!!
Ez a Tolo topik talán kérdezd meg a Parga topikba hogy mit tudnak javasolni...
Igaz ez csak jó tanács ,hogy először olvasd át figyelmesen azt a topikot és utána kérdez...