A kocsit szeretném előre lefoglalni, úgy, hogy várjon ránk a kompnál és a végén reptéren tudjuk leadni. Ez szükséges, mivel a szálláshoz nem adnak transzfert. A taxiköltségre azt írta az egyik szállásadó, hogy 25 euró a kikötőtől Oiáig, hát ez nem kevés, ennyiért már majdnem lehet bérelni egy napra egy kisautót, úgyhogy azt hiszem, ez felejtős... akkor már jobban megéri plusz egy nap autóbérlést kifizetni.
De minden szigetnek megvan a saját weboldala, vagy akár külön szálláskeresős oldal is. Ezekre többnyire igen könnyen, egyszerű google kereséssel rá lehet találni.
Valaki tudna ide képet beilleszteni Santorini egyik strandjáról? Mert látom ezeket a szép képeket a sziget tetejéről, na de elképzelésem sincs milyen helyen lehet fürdeni. Egyszínű kék a tenger? Világoskék? Esetleg zöld tenger látható valahol? Sok strand van amit robogóval meg lehet közelíteni?
itt vannak az ígért linkek a szállásokról, odaírtam az árakat is, amiket e-mailben küldtek. (Július végéről van szó, szóval ezek általában a maximális árak. Ezenkívül két főre szólnak, ahol több fajta szoba/apartman/studio van, ott mindig a legolcsóbb verzió...)
Szia Haspók!
Nagyon hangulatosnak tűnik a szállásotok, biztosan szuper lesz. De a többi ár valami pokoli. Tényleg csak a laposabb oldalon lehet olcsón találni, a kaldera-oldal kegyetlen drága. Még nem ismertem (monalisán kívül) mást innen a fórumról, aki a kaldera-oldalon lakott. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ott (pl. tengerpart nélkül és a hajnali és esti fényekben). Megjegyezem, legjobb, ha este "otthon sem lesztek" Oiában, mert ami ott tömeginvázió van naplementekor, az felér egy stadionból kiáramló tömeggel.
Valaki tudna ide képet beilleszteni Santorini egyik strandjáról? Mert látom ezeket a szép képeket a sziget tetejéről, na de elképzelésem sincs milyen helyen lehet fürdeni. Egyszínű kék a tenger? Világoskék? Esetleg zöld tenger látható valahol? Sok strand van amit robogóval meg lehet közelíteni?
Szia Firkamanó!
A képem alatt a fotoalbumomat, ha megnyitod és majdnem mindegyik strandot lefényképeztem Santorinin.
Üdv: Josza
Új vagyok még itt a Szantorinis fórumon, eddig inkább a Jón-szigeteken kirándultunk, de az idén úgy döntöttünk, hogy Szantorini lesz a nászutas
úticélunk.
Mi már januárban lefoglaltuk a szállást Oia-ban, ugyan abban a stúdióban, amiről Haspók is írt, a Stelios room-ban.
Mi is a neten akadtunk rá és remélem jó választás lesz.
Kíváncsi leszek majd Haspók tapasztalataira.
... az idén úgy döntöttünk, hogy Szantorini lesz a nászutas
úticélunk.
Mi már januárban lefoglaltuk a szállást Oia-ban, ugyan abban a stúdióban, amiről Haspók is írt, a Stelios room-ban.
..... remélem jó választás lesz.
Kíváncsi leszek majd Haspók tapasztalataira.
Kedves Pordanniki!
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jól választottál. Jó felkészülést és, ha segítségre, információra van szükséged szívesen segítünk. Isten hozott közöttünk.
Üdv: Cilla