Olvasgattam, meg eszembe jutott a Santorini repjegy beszélhetésünk is, akkor ezek szerint repülővel vmelyik szigetre, és onnan gyalogosan kompolni, és minden szigeten pár napra bérelni járművet? Ez a terv?
Igen!
firkamano írta:
És repülőjegy már megvan?
Tudod Bp-Milánó nagyon olcsó, odavissza 10 ezer Ft, és Milánó Mykonos easyjettel is nagyon nagyon olcsó!!!! 20 ezer körül láttam legutóbb véletlenül.
Húúúú, de jó, hogy írtad. Ezt el is felejtettem megnézni!! Rohanok!! Bárcsak jó lenne a csatlakozás... Most athéni csatlakozást néztem, azd majdnem jó. De csak majdnem. Így még nincs repjegy...
Hát igen, a csatlakozás, az örök probléma, szurkolok hogy találj olyat ami jó! Aztán várom a fejleményeket.
Airbelint szoktad nézni? Igaz nem olyan olcsó, és talán Bécsből megy.
És attól nem félsz, hogy ahol kiköt a komp, ott nem tudsz bérelni motort vagy autót? Mondjuk ha ilyen van és odamész egy görög tavernához vagy bolthoz (csak van olyan a kikötőnél) ők tutira segítenek, nekünk is segítettek
Hát, az a baj, hogy az egyik Milano Bergamo, a másik meg Milano Malpensa... Nem voltam ott még soha, de ez sztem azt jelenti, hogy elég messze vannak egymástól ezek a repterek.
De majd este megnézem pontosabban, és azért köszi, mert eddig erre nem figyletem fel!
Nem, eddig a Malév néz ki a legvalószínűbbnek. Minden stimmel, csak visszafelé nem szeretnék egy nappal korábban eljönni Santoriniről és Athénban éjszakázni, ezért vacillálok még.
Most néztem augusztusban BP-Milánó-Mykonos-Milánó-BP 40 ezer Ft illetékkel együtt.
De akkor visszafelé 1 éjszakát Milánóban kell tölteni. Szép város 7000Ft/fő/éj ...
Szia Andi!
Agios Georgiostól, ahol Ti is laktatok, gyalog milyen messze van kb. sétálva mondjuk az Apolló-kapu? Az a bajom mindig, hogy hiába látom a térképen, nehezen tudom belőni a távolságokat, hogy az a valóságban mennyi lehet.
Szia Haspók!
Ez itt egy általam bescannelt képeslap:
A képen legfelül, teljesen balra van a tengerben az kis félsziget, azon áll az Apollo-kapu (látszik is egy kicsit).
A mi szállásunk az első, kicsit ilyen négyszögletes (bal oldalán L-alakú), belső udvarral rendelkező hotel volt a homokos öböl legelején, ott ahol szintén egy ilyen félsziget kiszögellés van (balra legalul). Inntől kifelé (jobbra) nagyon hosszú, lassan mélyülő homokos part volt. A másik irányban van a kikötői móló íve. A miszállásunktól max. 20 percet kellett sétálni az Apollo-kapuig. Az Apollo-kapu szigetével szemközti, hosszú betonos mólóra érkeznek a kompok. Remélem, ezzel tudtam valamit segíteni.
Még egy kérdés: Athénban a külföldi repülőkről a belföldire az átszállás ugyanazon a repülőtéren történik, ugye? (Tehát nem kell órákat utazni egyik reptérről a másikra, mint pl. Londonban vagy Milánóban, ahol több reptér is van, és bár mindegyiket London vagy Milánó akárminek hívják, mégis simán van köztük vagy 100 km távolság...?)
Azt mindig elfelejtem, hogy ezek a kedvező árak június végi árak.
Majd beteszem azokat is, amik nekem vannak, van egy hasonló gyűjteményem, július végi árakkal. (Vannak köztük átfedések, de azt pl. nem tetted be, ahol mi végül lakni fogunk. )
Amúgy is gondoltam már arra, hogy amiket felkutattam szállásokat, azokat belinkelem úgy, mint a santorinis topikba, hátha egyszer jó lesz majd az utókornak...