a múltkor szó esett itt a g.earth-ről...
nekem is volt,csak újra kellett telepíteni a gépemet és azóta meg nincs.
hol találom meg?tudom ez nem ide való téma,de mentségemre szolgáljon,hogy csak Tolot szeretném megnézni rajta:)aki tud segíteni,annak előre is köszönöm!
a múltkor szó esett itt a g.earth-ről...
nekem is volt,csak újra kellett telepíteni a gépemet és azóta meg nincs.
hol találom meg?tudom ez nem ide való téma,de mentségemre szolgáljon,hogy csak Tolot szeretném megnézni rajta:)aki tud segíteni,annak előre is köszönöm!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy az Grand Tours-os Eleana apartmannál a bejárat a tenger felől van-e ahogy a képeken is látszik és, hogy autóval hol lehet parkolni ennél az apartmannál?
Előre is köszönöm válaszod!
Sanya
Kriszta!
Üdv itthon!
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy az Ibusz-os Thetis luxus apartmannál hol lehet parkolni?
Előre is köszönöm válaszod!
Szia Ági és Kriszta!
Azt szeretném kérdezni,hogy az utazás kiállításon pénteken vagy szombaton hol vagytok megtalálhatóak!Előre is köszi a választ.
Üdv:Tünde
Szia. A bejárat a tenger felől van, parkolni pedig a kis utcákban lehet, vagy valamelyik parkolóban, ezek közül a kisebb nagyon közel van az apartmanhoz, ez amúgy minden apartmanra érvényes, egyik háznak sincs saját parkolója, a Demos a kivétel, ott van saját parkoló.
Ági
szia
a Thetisnek sajnos nincs sajat parkoloja (a legtobb apartmannal ez igy van)
viszon kozvetlenul a foutcatol 50 meterre van es viszonylag konnyu a kozelben parkolot talalni es Tolo biztonsagos is egyetlen autot sem tortek fel a nyaron .
Megerkeztunk Budapestre szakadt a ho amikor kileptunk a repulobol
de sebaj azert annyira hideg nincs
itt Kecskemeten is esett de most elállt nem hiszem hogy megmarad a ho
udv mindenkinek
kriszta
A mai napon sikeresen lefoglaltuk a szállást az IBUSZ-nál az egyik Thetis-es luxusapartmanba 08.29-09.05-ig.
Ha esetleg érdekelnek vkit képek erről az apartmanról -szereztem egy párat Bevi2004-től- írjon és átküldöm.