Nagyon kedvesek, gyorsak és segítőkészek, nekem most ők intézik a kompjegyvásárlást. Bátran ajánlom őket mindenkinek. Nem kell még csak bemenni sem, elég volt telefonon és e-mailen megbeszélni mindent.
(De azt azért tudni kell, hogyha valaki nem magának intézni a neten, hanem irodán keresztül veszi meg, akkor az némi pluszköltséggel fog járni. Ez kb. azt jelenti, hogy amit én meg tudtam volna venni kb. 16-17 ezer Ft-ért a neten saját magamnak, azért így most 20 ezer Ft-ot fizetek. De én azért rajtuk keresztül veszem meg, mert miután már érdeklődtem náluk, mindent megnéztek nekem és váltottunk egy csomó e-mailt, nem volt pofám azt mondani, hogy kösz nem, inkább megveszem magamnak...)
Kedves András,
ha segítség kell a képfeltöltéshez, akkor itt vagyunk, és segítünk,
én nagyon örülnék, ha láthatnánk azokat az ikariai képeket!
(Van is egy Ikaria topik, amiben még talán tavaly álmodoztam egy sort a szigetről... )
Every day there are departutres from Piraeus port to Milos island
There are passenger-ferry boats and high speed catamaran boats
Prices are between 35 and 50 euros depending from the period,
the speed of the boat and sometimes the day of the week.
Visit www.AegeanSpeedLines.gr to see some prices and www.yen.gr
for shiips routes. In Adamas which is the name Milos main port you
will have many choices for car rentals.
Olympic Airways usually has two flights from Athnes to Milos every day.
If you find tickets prices are also around 50 euros per person.
Most kaptam a tegnapi érdeklödésemre a választ, hátha érdekel valakit: 09 09 08-oda 09 09 12-vissza Athén-Kréta 1 felnött a fedélzetem és egy 250-es motor 35 900Ft
kissas57, akkor végülis melyiket választottad? Chania vagy Heraklion? és melyik társaság? Szerintem nem érdemes forintra átszámolni, naponta ingadzik, szeptemberre ki tudja mi lesz a forinttal??